Bucură-te de sustenabilitatea apei

Salvează apă. Economisește energie. Schimbă resursele. Ce zgomotos și sumbru sună! Cu toate acestea, multe dintre tehnologiile inovatoare ale GROHE dovedesc că un simț al responsabilității nu poate fi revigorat - nu numai pentru mediul înconjurător, ci și pentru tine.

Ia responsabilitatea de bună voie

Sustainability

În această zi și epocă, ar mai permite cineva ca litrii de apă nefolosită să curgă fără nicio grijă în timp ce te speli pe dinți? Astăzi, cunoașterea naturii prețioase a acestui element este mult prea mare.

Doar trei procente din apa Pământului este potabilă. Pentru GROHE, utilizarea conștientă, economică a energiei și a resurselor nu este doar o provocare, ci și o mare plăcere. Din acest motiv, direcționăm întregul nostru spirit creativ spre crearea de sisteme durabile. De exemplu, tehnologia noastră GROHE EcoJoy ™ a fost mult timp o parte evidentă a multor accesorii și dușuri. Ajută la salvarea a până la 68% din cantitatea de apă folosită - și își merită cu adevărat numele.

Desigur, nu numai în baie, ci și în bucătărie, GROHE traduce eco-mindedness-ul activ în confort și comoditate. Acum, de exemplu, te poți odihni ușor și te poți bucura de luxul de a avea apă fierbinte direct de la baterie. Datorită GROHE Red®, ai nevoie de mai puțină energie la sfârșitul zilei decât pentru a încălzi apa pe calea convențională. Și cu GROHE Blue®, vei fi întotdeauna răsfățat cu alegeri între apă rece, plată sau carbogazoasă, fără ca un camion de sticle de apă minerală să facă vreodată călătoria apre casa ta. În acest fel, economisești chiar și energia de la căratul acestora.

GROHE Watercare®

GROHE WaterCare®

GROHE WaterCare® este o promisiune că împreună cu clienții noștri facem viitorul acestei resurse naturale prețioase. Pentru a realiza acest lucru, GROHE ia multe măsuri.

Produsele pe care le dezvoltăm pentru clienții noștri sunt avantajele economice ale apei și energiei fără a sacrifica confortul.

Aproximativ două treimi din consumul de apă în gospodăriile private este reprezentat într-o baie cu toaletă sau pisoar. O treime din consumul de apă este aruncată în toaletă. Tehnologia sanitară contemporană, ca tehnologia noastră duală, ajută la utilizarea a până la 50% mai puțină apă.

Tehnologie sustenabilă GROHE

GROHE EcoJoy

Tehnologia GROHE EcoJoy ™ te ajută și ne ține promisiunea, dar continui să te bucuri de apă. Această tehnologie este deja integrată în multe dintre produsele și dușurile noastre ca standard. Reduce consumul și maximizează confortul.

Tehnologia pentru baie cu economisire a apei

Citește mai multe pe site-ul nostru corporativ