Găsește un Partener Grohe
Showrooms
  • Showroom
  • Partener Service

Catalogul Meu

Nu ai alocat niciun produs.

Odată ce ai adăugat produse în catalog, vei putea descărca lista ta chiar aici.

0 Produs(e)
Descarcă PDF
Șterge tot

Acest produs este deja adăugat în catalogul tău.

GROHE SENSIA ARENA ÎN HOTELURI DE CLASĂ MONDIALĂ.

Multe dintre cele mai bune hoteluri din lume au ales deja GROHE Sensia Arena.

WALDORF ASTORIA

BERLIN, GERMANIA
Elegantă și atemporală, această filială a lanțului clasic din New York își are sediul într-un zgârie-nori cu vedere spre faimoasa Grădină Zoologică din Berlin.

„Am ales GROHE deoarece designul lor este relativ clasic și se potrivește foarte bine cu conceptul nostru global. De asemenea, sunt foarte fiabile și rezistă într-adevăr testului timpului!”

Xavier Pilloton, Arhitect și CEO, Inter Art Etudes

Photography: Noshe

LA CHENEAUDIÈRE

COLROY-LA-ROCHE, FRANȚA
Acest hotel de 5 stele cu spa își întâmpină oaspeții oferindu-le o pauză de la ritmul vieții zilnice, etalând un design la fel de elegant și de natur precum priveliștile montane care îl înconjoară.

Photography: Jonathan Savoie

Photography: Noshe

„Camerele și băile dispuse în terasă de La Cheneaudière au fost construite cu mai mult de 30 de ani în urmă, așa că a devenit mai mult decât urgentă renovarea acestora, am refăcut complet designul, privind spre viitor din punctul de vedere al materialelor, cât și al echipărilor. GROHE Sensia Arena este pe deplin în acord cu acest obiectiv pe partea de echipamente ale viitorului.”

Sarah Marc, Projart și Jean-Philippe Marc, Atelier d’architecture JP Marc

Photography: Noshe

VESPER HOTEL

NOORDWIJK, OLANDA
Cu un amestec eclectic de vintage și design contemporan, care sugerează casa unui prieten călător, acest hotel oferă oaspeților locul perfect pentru a privi apusul soarelui.

Photography: Maarten Willemstein

Photography: Maarten Willemstein

„Ne plac produsele GROHE pentru că în termeni de design au un aer foarte contemporan, însă și clasic. Nu sunt over-designed. Armăturile și obiectele sanitare GROHE devin parte a arhitecturii, parte a designului băii, ceea ce este foarte plăcut.”

Bart Akkerhuis, Studio Akkerhuis

Photography: Maarten Willemstein