Găsește un Partener Grohe
Showrooms
  • Showroom
  • Partener Service

Catalogul Meu

Nu ai alocat niciun produs.

Odată ce ai adăugat produse în catalog, vei putea descărca lista ta chiar aici.

0 Produs(e)
Descarcă PDF
Șterge tot

Acest produs este deja adăugat în catalogul tău.

Găsește combinația perfectă cu GROHE BestMatch™

O nevoie, mai multe opțiuni

Daca ai cautat vreodata un lavoar, atunci stii: selecția este uriașă. Adaugă și faptul că găsirea unei baterii care să se potrivească cu lavoarul, din punct de vedere al design-ului dar și a cerințelor tehnice, și lucrurile devin foarte complicate. În cel mai rău caz, vei fi dezamăgit după instalare din cauza lipsei de confort sau a stropirii. Deci cum poți să găsești combinația perfectă de lavoar și baterie?

O soluție simplă: GROHE BestMatch

GROHE simplifică totul mai mult ca niciodată pentru ca tu să găsești combinația perfectă de lavoar și baterie - cu site-ul GROHE BestMatch și aplicațiile pentru iOS & Android. Fie că ești în căutarea unui lavoar pentru a se potrivi cu bateria ta GROHE, sau o baterie GROHE pentru lavoarul tău, cu GROHE BestMatch, garantat găsești combinația perfectă.

iOS este marcă înregistrată de Apple Inc., înregistrată în SUA și alte țări.
Android este marcă înregistrată de Google Inc.

Caută acasă, alege în magazin

Cu GROHE BestMatch, poți să răsfoiești prin toate combinațiile testate din confortul casei tale. Ce zici de un lavoar oval cu o baterie modernă GROHE Essence? Sau poate un lavoar pătrat cu o baterie elegantă GROHE Allure? Poți alege dintr-o selecție de 6 firme pentru cele mai populare lavoare și o gamă vastă de baterii GROHE.

Cu peste 3500 combinații individual testate, și multe altele care urmează să fie adăugate, poți să fi sigur că vei găsi combinația perfectă. Poți să descarci, printezi, distribui sau să trimiți pe mail combinațiile preferate - făcând mai ușoară discutarea planurilor tale pentru baie cu familia sau cu experții din magazin.

Duravit
Villeroy & Boch
Laufen
Allia Paris
Burgbad
lfö
Catalano
Keramag
Alape
Kolo
Sphinx
Pozzi ginori
HEWI
">

Contează pe GROHE BestMatch

Calitatea este o prioritate la GROHE. În renumitul laborator GROHE, creat special pentru GROHE BestMatch, tehnicienii GROHE aruncă o privire amănunțită: este combinația compatibilă tehnic? Poate utilizatorul să se bucure de un înalt nivel de confort când folosește combinația? În același timp, toate combinațiile au fost evaluate de echipa noastră de design GROHE.

Doar combinațiile care trec testul de potrivire a design-ului și testul tehnic ajung în GROHE BestMatch. Deci poți conta pe rezultatele GROHE BestMatch sută la sută!

Accesează site-ul GROHE BestMatch