Găsește un Partener Grohe
Showrooms
  • Showroom
  • Partener Service

Catalogul Meu

Nu ai alocat niciun produs.

Odată ce ai adăugat produse în catalog, vei putea descărca lista ta chiar aici.

0 Produs(e)
Descarcă PDF
Șterge tot

Acest produs este deja adăugat în catalogul tău.

GROHE SENSE GUARD

GROHE SENSE GUARD: DISPOZITIVUL INTELIGENT DE CONTROL AL APEI

Urmărește consumul, detectează micro-scurgerile și riscul de îngheț și în cazul unei țevi sparte, oprește automat alimentarea cu apă.

Detectează țevile sparte

Detectează țevile sparte, oprește automat alimentarea cu apă și vă alertează.

AquaBlock

Oprește alimentarea cu apă fie manual, fie automat, în cazul unei țevi sparte.

Detectează scurgerile

Detectează scurgerile și vă alertează în mod automat.

ÎN CAZUL UNEI ȚEVI SPARTE,
GROHE SENSE GUARD OPREȘTE IMEDIAT APA

Gândiți-vă la cel mai rău lucru care vi se poate întâmpla: o țeavă se sparge, pivnița se inundă, mucegaiul înflorește pe pereți, mobila de epocă se distruge și... opriți-vă aici!

Cu GROHE Sense Guard, în momentul în care o țeavă se sparge, AquaBlock reacționează automat, închizând supapa și oprind apa.

TOTUL ESTE SUB CONTROL

O scurtă privire asupra smartphone-ului și aflați tot ceea ce trebuie să știți: apa s-a oprit și puteți să vă relaxați.

În plus, GROHE Sense Guard vă trimite automat o notificare prin aplicația GROHE ONDUS în cazul unei scurgeri detectate – indiferent dacă este vorba de o micro-scurgere sau de o țeavă spartă.

CUM SĂ EVITAȚI O PRIMIRE RECE

Pagubele cauzate de îngheț apar de obicei în camerele care nu sunt verificate frecvent – precum pivnița – sau în casele de vacanță care pot să fie nelocuite o mare parte din timp.

GROHE Sense Guard măsoară temperatura apei în punctul de intrare în casa dumneavoastră și vă oferă o alertă a riscului de apariție a apei înghețate.

În combinație cu GROHE Sense, temperatura camerei poate fi monitorizată în fiecare încăpere pentru a împiedica scaderea acesteia din timp.

URMĂRIȚI CONSUMUL

Nicio surpriză la finalul anului... în sfârșit, veți avea o transparență deplină în ceea ce privește consumul de apă. Verificați aplicația și urmăriți consumul zilnic de apă.

DEȘI VĂ AFLAȚI PE PARTEA CEALALTĂ A LUMII AVEȚI ÎNCĂ TOTUL SUB CONTROL

Toată lumea cunoaște sentimentul: toată vacanța stați cu griji dacă totul este în regulă acasă. Cu GROHE Sense Guard preluați controlul asupra unui incident printr-o simplă apăsare de buton.

LUCRURI RELE SUNT GATA SĂ SE ÎNTÂMPLE
(DAR NOI NU VOM PERMITE ACEASTA)

O țeavă se sparge, un scenariu prezent la 65% dintre pagubele cauzate de apă în Germania – cu costuri enorme. GROHE Sense Guard detectează și oprește automat alimentarea cu apă, împiedicând inundarea locuinței dumneavoastră.

Un robinet care pierde câte o picătură de apă pe secundă poate să irosească peste 11.000 litri pe an. Adică suficientă apă pentru 180 de dușuri! GROHE Sense Guard detectează din timp chiar și cele mai mici pierderi de apă, astfel încât să identificați problema și să eliminați scurgerea.

O țeavă care pierde apă, alături de baterii, dușuri sau toalete reprezintă 28% dintre pagubele cauzate de apă. Deși reduse cantitativ, aceste mici scurgeri pot să dureze ani de zile, saturând în timp pereții sau podelele și cauzând daune extinse. GROHE Sense Guard detectează din timp scurgerea, astfel încât să identificați problema și să o eliminați.

Țeava înghețată poate să apară după perioade lungi de îngheț, în special în camere sau case care nu sunt des vizitate sau verificate. GROHE Sense Guard măsoară temperatura apei și vă oferă o alertă din timp referitor la riscul de apariție al înghețului.

">

54% DINTRE LOCUINȚE AU ÎNREGISTRAT PAGUBE CAUZATE DE APĂ *

* The ConsumerView, January 2017, Quantitative Assessment Europe

Obțineți mai multe informații

EXCELENTA ACTIVITATE DE DETECTIV

Detectează țevile sparte

Detectează o țeavă spartă, oprește automat alimentarea cu apă și vă alertează.

AquaBlock

Oprește alimentarea cu apă fie manual, fie automat în cazul unei țevi sparte.

Detectează scurgerile

Detectează scurgerile și vă alertează automat.

Detectează un debit anormal de apă

Detectează consumul anormal de apă și vă alertează automat.

Detectează riscul de îngheț

Detectează dacă apa alimentată poate să cauzeze înghețul și vă alertează automat.

AquaAlarm

Primiți alerte în funcție de situație prin iluminatul roșu intermitent, semnalele sonore, notificare push sau e-mail.

AquaTrack

Monitorizează consumul dumneavoastră exact de apă.

NormallyOpen

Apa este disponibilă chiar și în cazul întreruperii alimentării cu energie electrică.

AquaIQ

Algoritmul inteligent asigură faptul că toate alertele și acțiunile sunt perfect adaptate consumului din locuința dumneavoastră.

GROHE ONDUS

O singură aplicație cu care să accesați și să administrați toate produsele GROHE conectate de pe dispozitivul dumneavoastră mobil.

RELAXAȚI-VĂ – ȘI LĂSAȚI INSTALATORUL GROHE SĂ ÎȘI FACĂ TREABA

Este simplu să instalați dispozitivele GROHE Sense în întreaga casă. Cu toate acestea, vă recomandăm să folosiți serviciile unui instalator profesionist pentru a instala GROHE Sense Guard. Pentru instalator, operația este ușoară și rapidă: în aproximativ o oră, locuința dumneavoastră este protejată împotriva scurgerilor și a spargerii țevilor.

Găsiți un instalator

Consultă instrucțiunile detaliate de instalare pentru GROHE Sense Guard în ghidul de montaj de la adresa www.sensecheck.grohe.com și în videoclipul de mai jos.

PRODUSELE SENSE

GROHE Sense Guard Dispozitiv inteligent de control al apei
GROHE Sense kit Dispozitiv inteligent de control al apei + 3 x senzori pentru apă
GROHE Sense Guard Suport montare pe perete

Aflați mai multe

Senzorul inteligent de apă

Descoperiți GROHE Sense

Inteligentă în toate sensurile cuvântului

Aplicația GROHE Ondus

Sondajul privind securitatea apei 2017 și pagubele cauzate de apă

Citiți rezultatele sondajului

Aflați mai multe detalii despre GROHE Sense în broșura de prezentare

Descărcați broșura

Securitate completă a apei pentru locuința dumneavoastră – non-stop

Descoperiți Sense și Sense Guard

* GROHE defines a pipe burst as a complete hole or a crack in the downstream piping system, resulting in unintended disposal of water with close to maximal flow rate.
Pipe burst detection depends on the general water usage profile, therefore time-lag to shut-off can vary significantly. During that time water might be disposed. Achieve higher detection speed by combining the installation with GROHE Sense on critical locations.

** A micro leak test is conducted once every 24 hours. Pipe material, volume and other piping system characteristics can impact the result. Micro leak detection is limited to the cold water system in most cases. Combine with GROHE Sense to monitor potential humidity increase over time.

*** Detection speed depending on the water usage profile in the house. Achieve higher detection speed by combining the installation with GROHE Sense on critical locations.