<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE RAPID SLX - PREGĂTIT PENTRU ZIUA DE MÂINE, DE ASTĂZI

PROIECTAT PENTRU VIITOR

Orice ne rezervă viitorul, Rapid SLX este pregătit.

Este pregătit pentru a-ți oferi accesul la orice este disponibil în ziua de astăzi și mâine. Este proiectat pentru a face viața mai ușoară - atât inginerilor de instalații cât și consumatorilor.

Găsește un showroom

MAI RAPID, MAI PUTERNIC, MAI INTELIGENT - CARACTERISTICILE GROHE RAPID SLX

GESTIUNE UNICĂ A DEBITULUI: COMPLET AJUSTABIL

Gestiunea unică a debitului îți garantează că vei putea controla cu ușurință debitul de apă în orice moment. Asta face ca Rapid SLX să fie potrivirea perfectă pentru o gamă din ce în ce mai mare de ceramice din piață.

PLUG & PLAY: CONECTAT PENTRU VIITOR

Rapid SLX vine cu o priza electrică integrată. Conexiunea la apă pentru WC urile cu funcție de bideu este standard. Această caracteristică exclusivă face posibilă instalarea ușoară PLUG-AND-PLAY a toaletelor inteligente electrice și este pregătită pentru folosirea pe viitor a tuturor toaletelor cu funcție de bideu, precum GROHE Sensia Arena.

DIRECT ACCESS DOOR: READY FOR TOMORROW’S CHANGES

Noul set de instalare al Rapid SLX vine cu un burduf de vizitare. Iar când vor fi necesare schimbări în viitor, precum actualizarea conexiunii la curent sau apă pentru clienții care vor să schimbe un WC standard de ceramică în WC cu funcție de bideu, bara transversală în formă de U îți oferă mai mult spațiu pentru a lucra.

FLEXIBILITATEA PLĂCUȚELOR DE ACȚIONARE

Gama amplă de plăcuțe de acționare GROHE ajută clienții să facă realitate baia visurilor lor. Disponibile în două mărimi, trei modele și o gamă de 12 culori și finisaje, totul poate fi realitate.

O plăcuță de acționare GROHE nu doar adaugă elementul de decor final. Cu Rapid SLX lucrând în culise, vei putea proiecta baia ideală fără bătăi de cap.

Află mai multe

Ușor de instalat

Noul Rapid SLX oferă noi caracteristici precum gestinarea debitului. Aici poți afla cum ne creăm viitorul!

Ușor de instalat: Fie că te gândești la un proiect nou, modernizarea băii tale existente sau doar schimbarea obiectelor sanitare ceramice, sistemul nostru de instalare Rapid SLX asigură o instalare ușoară. Aruncă o privire și află cum poți instala Rapid SLX cu caracteristici noi și unice precum priza electrică integrată.

Rapid SLX este mai mult decât pregătit pentru WC urile cu funcție de bideu. Află pas cu pas cum poți folosi priza nouă pentru a instala ușor un WC cu funcție de bideu!

GARANȚIE DE 10 ANI

Focusul constant pe calitate, durabilitate și sustenabilitate ne permite să garantăm funcționarea și siguranța produselor noastre pe o perioadă lungă de timp. Oferim o garanție specială extinsă pentru produsele noastre montate în perete, precum rezervoarele încastrate, Rapid SL, Rapid SLX și rezervoarele încastrate Uniset și gama Rapid Pro au acum garanție zece ani.

Află mai multe

Productvariants

AFLĂ MAI MULTE DE GROHE RAPID SLX

LIBERTATEA DE A ALEGE - CU FINISAJELE PLĂCUȚELOR DE ACȚIONARE GROHE