Găsește un Partener Grohe
Showrooms
  • Showroom
  • Partener Service

Catalogul Meu

Nu ai alocat niciun produs.

Odată ce ai adăugat produse în catalog, vei putea descărca lista ta chiar aici.

0 Produs(e)
Descarcă PDF
Șterge tot

Acest produs este deja adăugat în catalogul tău.

Îngrijirea produselor din alamă

Instrucțiuni pentru îngrijirea bateriilor

Instrucțiuni de îngrijire pentru bateriile GROHE

Vrem să ne asigurăm că poți să te bucuri de produsele GROHE pentru o perioadă cât mai lungă. Așadar, te rugăm să citești instrucțiunile de îngrijire deoarece deteriorarea suprafeței și a materialului din substrat datorate îngrijirii neadecvate nu sunt acoperite de garanție.

Nu folosi bureți abrazivi sau substanțe de degresare pentru curățare. De asemenea, te sfătuim să nu folosești substanțe de curățare care conțin dizolvant sau acizi, soluții anticalcar, oțet de casă și substanțe de curățare cu acid acetic în compoziție. Sunt agresive cu sprafața și vor toci și zgâria bateria ta. Deoarece compoziția produselor de curățare comercializare se schimbă frecvent, nu putem să garantăm că vor asigura îngrijirea de care produsele noastre au nevoie.

Curăță bateria doar cu o cârpă umedă și puțin săpun, după care limpezește și usucă. Poți evita depunerile de calcar prin uscarea bateriei după fiecare utilizare. Dacă apar depuneri de calcar, le poți sterge cu GrohClean, lichidul nostru de curățare prietenos cu mediul înconjurător. GrohClean este creat special pentru a curăța suprafața bateriilor noastre. GrohClean este disponibil la partenerii noștri,

Descarcă instrucțiunile de îngrijire GROHE