Îngrijirea produselor din alamă

Instrucțiuni pentru îngrijirea bateriilor

Instrucțiuni pentru îngrijirea accesoriilor tale GROHE

Dorim să te asigurăm că vei obține satisfacția și plăcerea de lungă durată de la accesoriile tale GROHE. Prin urmare, te rugăm să consulți următoarele instrucțiuni de îngrijire pentru deteriorarea suprafeței și a materialelor subiacente rezultate din tratarea necorespunzătoare.

Nu utiliza bureți abrazivi sau agenți de curățare pentru degresare. Te sfătuim să nu utilizezi agenți de curățare cu solvent sau acid, soluții de îndepărtare a calcarului, oțet de uz casnic și agenți de curățare cu acid acetic în ele. Acestea sunt agresive pentru suprafață - și îți va lăsa accesoriul tern și zgâriat. Deoarece formulele agenților de curățare comerciali se schimbă des, noi nu putem garanta că vor curăța blând așa cum accesoriile noastre merită.

Curăță accesoriul cu puțin săpun și o cârpă umedă, apoi clătește-l pur și șterge-l. Poți evita petele de calcar prin uscarea accesoriului de fiecare dată când este utilizat. Dacă se întâmplă, elimină-le cu ajutorul lui GrohClean, lichidul nostru de curățare ecologic. GrohClean este special creat pentru curățarea ușoară a suprafeței accesoriilor noastre. GrohClean este disponibil de la furnizorul tău.

Descarcă instrucțiunile de îngrijire GROHE