Colecțiile de duș GROHE

Crează-ți propria experiență spa cu ajutorul tehnologiei GROHE F-digital Deluxe. Acest duș cosmopolit, multi-senzorial dorește să îți stimuleze toate simțurile și să îți transforme baia într-un spațiu indulgent pentru bunăstarea fizică, emoțională și spirituală.

Sisteme de duș

Pentru performanță și încredere alege un sistem de duș GROHE. Sistemele noastre de duș combină mai multe tehnologii de vârf, care asigură de fiecare dată performanțe remarcabile și duș imbatabil.

BATERII CU TERMOSTAT

Noile apariții în familia termostatelor

Dușuri de mână, pere de duș și seturi de duș

Colecția noastră de pere de duș, dușuri de mână și dușuri laterale combină designul premiat cu cele mai noi tehnologii și materiale de primă clasă. Dușurile GROHE EcoJoy® ilustrează angajamentul nostru față de mediu și încurajează economisirea zilnică a apei.

Thermostaatkranen

Colecțiile cu termostat GROHE

Atunci când am construit termostatele GROHE, inginerii noștri au folosit cel mai sensibil termometru, adică pielea umană. Termostatele revoluționare din gama noastră Grohtherm te asigură că apa caldă și cea rece îți ating pielea exact la temperatura dorită.

Colecțiile cu termostat

Colecțiile GROHE pentru baie

Bateriile pentru baie GROHE reunesc cele mai bune materiale cu cele mai bune tehnologii din industrie, având în același timp și multe premii obținute pentru design. Fiecare colecție oferă o gamă largă de opțiuni de baterii care completează perfect orice cadă sau lavoar ceramic, precum și orice stil de baie ai ca preferință.

Colecțiile pentru baie
Spray patterns

Modele de Spray

Creează-ți propriul duș cu hidroterapie și utilizează-l pentru a crea o senzație nouă în fiecare zi. Dusurile GROHE vin în toate formele, stilurile și dimensiunile - fiecare proiectat cu satisfacția și plăcerea ta în minte.

Descoperă toate modelele de spray