Carieră la GROHE

Grohe AG este cel mai mare furnizor mondial de accesorii sanitare din lume, care deține aproximativ opt la sută din piața mondială.

Ca marcă globală pentru produse și sisteme sanitare, GROHE pune accentul pe fluxul perfect și individual al apei împreună cu durabilitatea extrem de lungă a produselor. Cu sediul central în Hemer și Düsseldorf, compania are în prezent aproximativ 6.000 de angajați în întreaga lume, inclusiv 2.400 în Germania.

    GROHE este una dintre cele mai inovatoare companii de mărime medie din Germania

    GROHE continuă să conducă sectorul sanitar din Germania prin stimularea și încurajarea inovației în industrie. Jurații premiilor de inovare "TOP 100" au numit compania "Top Innovator", impresionați de eforturile multiple ale companiei și de investițiile sale direcționate în cercetare și dezvoltare. Jurații au fost deosebit de impresionați de implicarea proactivă a GROHE în rețeaua Future Bizz și de lucrările de dezvoltare orientate spre viitor și de inovațiile creative în proiectarea și fabricarea accesoriilor de apă. Numai în cercetare și dezvoltare, angajații GROHE Germania au în jur de 130 de persoane, în principal ingineri și tehnicieni dintr-o varietate de discipline. Timp de mulți ani, aceste activități au generat tehnologii inovatoare, mulți au avut o influență profundă pe piață.

    CEO-ul Michael Rauterkus a spus: "Considerăm că primirea unui semn" TOP 100 "este o recunoaștere prestigioasă a eforturilor noastre comune în întreaga companie. Inovația rămâne un factor de valoare cheie la GROHE și dorim să trăim în calitate de lideri continuând să stimulăm industria noastră prin idei inovatoare.”

    Descoperă opțiunile de carieră pe site-ul nostru corporativ