<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

IMAGINAT DE TINE - OFERIT DE PARTENERII PROFESIONALI GROHE

Găsește un showroom

IMAGINAT DE TINE - OFERIT DE PARTENERII PROFESIONALI GROHE

Găsește un showroom

IMAGINAT DE TINE - OFERIT DE PARTENERII PROFESIONALI GROHE

Găsește un showroom

IMAGINAT DE TINE - OFERIT DE PARTENERII PROFESIONALI GROHE

Găsește un showroom

IMAGINAT DE TINE - OFERIT DE PARTENERII PROFESIONALI GROHE

Găsește un showroom

EXPERIMENTEAZĂ COLECȚIA TA PERSONALĂ DE BAIE DE LA GROHE

Baia nu mai este doar un spațiu funcțional, a devenit și un refugiu pentru reîncărcare și relaxare. Așadar, indiferent de dimensiunea băii sau de stilul tău, poți avea și o baie care se potrivește perfect cu estetica casei tale. O modalitate excelentă de a adăuga cele mai recente tendințe în spațiul tău este să instalezi pur și simplu o baterie, un duș sau un accesoriu colorat - tocmai de aceea am dezvoltat colecția GROHE Colors. Am selectat cu atenție o gamă de culori și finisaje pentru toate punctele de contact, astfel încât ideile tale colorate pentru baie să devină realitate, datorită coerenței adevărate a fiecărui element. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării și alegerea depinde în întregime de tine.

DIVERSITATE CU GROHE COLORS

Datorită numeroaselor opțiuni oferite de GROHE Colors, este posibil să vă potriviți produsele pentru instalații sanitare pe gustul dvs. Dacă sunteți în căutarea unui stil clasic, subtil, gama GROHE Essence este ideală. Puteți opta pentru o baterie Essence în finisajul Brushed Warm Sunset pentru a completa schema de culori calde pentru baie.

Veți fi încântați să auziți că nu doar gama Essence poate fi stilizată cu GROHE Colours. Colecția Atrio, cu flerul său contemporan și designul precis, poate fi, de asemenea, personalizată pentru a se potrivi dorințelor dumneavoastră. Gama Lineare este perfectă pentru un spațiu elegant conceput cu echilibrul geometric în minte și personalizat pentru a se potrivi spațiului tău unic cu GROHE Colours.

Descoperă gama Essence

GROHE COLORS - EXPRIMĂ-ȚI INDIVIDUALITATEA

Există o selecție vastă de finisaje în colecția GROHE Colors, așa că dacă doriți să adăugați mai multă culoare băii dvs. sau doar sunteți puțin sătui de armăturile cromate, veți găsi ceea ce căutați. De la nuanțe calde învăluitoare, cum ar fi Brushed Warm Sunset până la noua variantă de culoare emblematică GROHE Matte Black, cu suprafața sa extrem de mată și netedă, avem finisajul de culoare visat. Înfrumusețează baia ta!

SUPERSTEEL

Perfect pentru tradiționalistul care preferă produsele în nuanța crom cu un finisaj ușor mat. GROHE SuperSteel adaugă o notă modernă unui clasic favorit. Obțineți un aspect general de lux cu acest finisaj care nu numai că se potrivește cu toate accesoriile din oțel, dar este și însoțitorul ideal pentru marmura ușoară, beton și lemnul de tonuri medii.

Descoperă
supersteel
Baie Supersteel
Baterie de lavoar Supersteel
Duș Supersteel
Plăcuță de acționare Supersteel

WARM SUNSET

Excelent pentru iubitorii de roz cu nuanțe liniștitoare de trandafir. Acest finisaj stabilește o notă plăcută de lux pentru individualiști. Produsele cu un finisaj GROHE Warm Sunset accentuează designurile de baie originale, atmosferice și adaugă un aer de strălucire. Asortează cu piatră închisă, marmură, sau beton.

Pentru cei care doresc să aducă un pic de textură în baia lor, armăturile din GROHE Brushed Warm Sunset funcționează perfect pentru a ajuta la crearea unei scheme de design armonioase și echilibrate. Combină această culoare cu materiale naturale, cum ar fi lemnul și piatra, pentru a crea o senzație organică liniștitoare în baia ta.

Descoperă
Warm sunset
Baie Warm Sunset
Baterie de lavoar Warm Sunset
Duș Warm Sunset
Culori calde pentru baie
Plăcuță Warm Sunset

HARD GRAPHITE

Pentru fanii griurilor foarte închise, ușor mate și pentru cei cărora le place să facă o declarație. Iată opțiunea de a contrasta sau de a camufla în funcție de schema de culori aleasă pentru baie. Asortați GROHE Hard Graphite cu alb pur sau amestecați cu ton-pe- medii cu tonuri medii, cum ar fi betonul sau lemnul deschis, completează în mod excepțional acest finisaj.

Ideal pentru cei care doresc să surprindă un aspect modern de baie industrială. Bateriile și accesoriile GROHE Brushed Hard Graphite pot fi combinate cu suprafețe din beton și metal pentru a crea un aer neîncetat și sofisticat sau combinate cu materiale organice precum lemnul și piatra pentru un contrast captivant.

Descoperă
Hard Graphite
Baie Hard Graphite
Baterie lavoar Hard Graphite
Bateie de cadă Hard Graphite
Duș Hard Graphite

COOL SUNRISE

GROHE Cool Sunrise are un finisaj auriu de lux. O culoare pentru a face o declarație. În varianta sa strălucitoare, evocă rafinament și lux clasic, aducând un farmec modern, dar vintage. Este perfect pentru a se potrivi cu interioare întunecate, deschise sau albe. Nuanța clară a lui GROHE Brushed Cool Sunrise este o răsucire contemporană a omologul său strălucitor. Fitingurile în această culoare sunt combinate în mod ideal cu materiale precum sticlă, ceramică și piatră pentru a crea o estetică izbitoare.

Descoperă
Cool sunrise
Baie Cool Sunrise
Baterie de lavoar Cool Sunrise
Baterie de cadă Cool Sunrise
Duș Cool Sunrise
Plăcuță de acționare Cool Sunrise

BLACK

Un finisaj adesea trecut cu vederea, negrul este perfect pentru a crea un aspect opulent și pentru a face o declarație de stil în orice cameră. Acestea fiind spuse, Salutați uimitoarea Phantom Black și Matte Black, o nuanță captivantă de negru care emană o aură de sofisticare. Parte a gamei GROHE Black, Phantom Black premium cuprinde tehnologia de acoperire cu lac pentru o durabilitate suplimentară, iar Matte Black se mândrește cu tehnologia de acoperire cu pulbere pentru rezistență sporită la coroziune, decolorare și zgârieturi. Amestecați cu suprafețe de culoare închisă, cum ar fi marmura neagră, pentru un aspect somptuos, sau combinați cu materiale palide precum granitul deschis și betonul pentru un contrast izbitor.

Descoperă
Negru
Baie neagră
Bateriede lavoar neagră
Duș negru
Termostat negru
Plăcuță de acționare neagră

GROHE PVD ȘI GROHE COLORS – O POTRIVIRE FĂCUTĂ SĂ DUREZE

Colecția GROHE Colors este făcută pentru a arăta la fel de frumoasă după decenii ca în ziua în care te-ai îndrăgostit prima oară de ea - cu o tehnologie de ultimă oră GROHE PVD, rezistentă la zgârieturi, fără egal, pentru a oferi finisaje de calitate excepțională. Procesul de depunere fizică de vapori (PVD) asigură că compoziția suprafeței este de zece ori mai rezistentă la zgârieturi și de trei ori mai dură decât cromul, protejând produsele pentru a se asigura că acestea sunt foarte rezistente la abraziune și pot rezista la manevrări dure. Acest lucru este demonstrat prin uniformitatea culorilor acoperite cu PVD, deoarece fiecare strat de material este proiectat la un grad de precizie absolută. Deoarece GROHE este pasionat de mediu și garantează produse de cea mai bună calitate posibilă, tehnologia PVD utilizată pentru a produce GROHE Colors Collection nu utilizează substanțe chimice nocive, ceea ce înseamnă că accesoriile dvs. elegante și de înaltă calitate nu trebuie să coste pământul și sunt făcute să dureze.

potrivirea perfectă

GĂSEȘTE POTRIVIREA PERFECTĂ

Într-o baie GROHE, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Acesta este motivul pentru care am creat Perfect Match – pentru a elimina stresul legat de potrivirea bateriei cu ceramica potrivită. Designerii interni ai GROHE au testat sute de combinații pe trei criterii – aspectul estetic, confortul utilizatorului și funcționarea fără stropire. Este atât de ușor încât trebuie să faci o singură alegere - pentru o potrivire perfectă.

Adaugă ceramică

GĂSEȘTE CEL MAI APROPIAT PARTENER

Caută astăzi partenerul GROHE preferat pentru asistență personalizată potrivită nevoilor dumneavoastră.

GĂSIȚI INSTALATOR CERTIFICAȚI GROHE

Programează o întâlnire cu instalatorii certificați GROHE pentru o instalare perfectă, fără probleme, care să răspundă tuturor nevoilor și cerințelor tale tehnice.

Descoperiți restul portofoliului

Descoperiți gama extinsă de soluții complete pentru baie și bucătărie oferite de GROHE. Răsfoiți prin colecțiile noastre pentru baie, duș, ceramică, plăcuțe de acționare și bucătărie pentru a descoperi soluții personalizate care să vă satisfacă fiecare nevoie.

Baie

Duș

Toaletă

Bucătărie