PORNEȘTE-ȚI ACUM AFACEREA CU SECURITATEA APEI!

DE LA REPARAREA DAUNELOR PROVOCATE DE APĂ LA SISTEMUL DE SECURITATE A APEI

Repararea daunelor cauzate de apă face parte din activitatea instalatorilor. Este un element esențial, dar probabil nu cel mai plăcut - fiind chemat în orice oră, indiferent de vreme, să renunți la alți clienți pentru a rezolva reparațiile urgente. Pagubele provocate de apă nu sunt deranjante doar pentru proprietarii de locuinte.

Acum, dacă ai putea oferi clienților tăi un sistem automat de avertizare în plus față de serviciile de reparații? Oferindu-le liniste și limitarea nivelului de reparații a daunelor provocate de apă pe care trebuie să le întreprindă?

Sistemele de securitate a apei GROHE Sense și GROHE Sense Guard este capabil să detecteze problemele și scurgeri de conducte înainte ca acestea să provoace daune majore, ceea ce oferă mai mult timp pentru toată lumea să reacționeze. Cu situații asemănătoare, poți planifica mai bine comenzile clienților și nu trebuie să te grăbesti cu atâtea cazuri urgente. Mai puțin timp pentru repararea daunelor cauzate de apă, mai puțină dezordine, stres și deranj.

DAUNE PROVOCATE DE APĂ: PROBLEMA NR. 1 ÎN CASĂ!

54% DIN CASE SUFERĂ DAUNE CAUZATE DE APĂ*.

Verificați informațiile despre daunele cauzate de apă

Oricine poate instala GROHE SENSE, senzorul SMART WATER

Un senzor de apă GROHE Sense este primul pas în crearea unui sistem de securitate a apei pentru fiecare casă. Este la fel de ușor de cumpărat și de instalat. Iar odată ce clienții au experimentat avantajele securității apei prin intermediul aplicației GROHE Sense și aplicației GROHE, vor dori pachetul complet pentru o protecție completă împotriva scurgerilor, inundațiilor și daunelor provocate de apă. Și aici intervi tu.

Citește mai multe despre GROHE Sense

NUMAI TU POȚI INSTALA GROHE SENSE GUARD, CONTROLUL DE APĂ SMART

Când vine vorba de GROHE Sense Guard, dispozitivul de control inteligent al apei, oamenii trebuie să te solicite pe tine, instalatorul profesional, pentru o instalare sigură și corectă. Datorită designului inovator și inteligent al GROHE, este o activitate pe care o poti face rapid și ușor.

Citește mai multe despre GROHE Sense Guard

PREGĂTEȘTE-TE ȘI DEVINO EXPERT ÎN SECURITATEA APEI!

Din ce în ce mai mulți consumatori se bucură de avantajele sistemelor și tehnologiilor inteligente de acasă. De aceea, instruirea în sistemul de securitate GROHE Sense și GROHE Sense Guard te va ajuta să iti protejezi viitorul afacerii și să beneficiezi de expertiza suplimentară și sfaturile oferite, precum și abilitatile necesare.

Ești interesat să afli mai multe despre produsele GROHE smart home? Sau dorești să analizezi detaliile tehnice care fac din Sense și GROHE Sense Guard un sistem unic de securitate împotriva daunelor provocate de apă? Te invităm să participi la training-ul online!

Află mai multe despre GROHE Sense și GROHE Sense Guard în training-ul online!

WE BRING POTENTIAL CUSTOMERS TO YOU, MAKE SURE THEY CAN FIND YOU!

Customers interested in water damage prevention and installing GROHE Sense Guard are referred to Water Security Experts in the online installer locator and also directly from the GROHE Sense app. Are you visible for the potential customers in your area? Check yourself!

Caută un Expert în Securitatea Apelor

Fii informat despre ultimele știri de la GROHE!

AFLĂ MAI MULTE DETALII

Senzorul inteligent de apă.

Descoperă GROHE Sense

Sistemul inteligent al casei tale.

Descoperă GROHE Sense Guard

Aplicația ta personală de gestionare a apei.

Descoperă aplicația GROHE Sense App

*Sursă: ConsumerView, ianuarie 2017, evaluarea cantitativă a Europei.