SISTEMUL DE SECURITATE A INSTALATIEI DE APĂ PENTRU AFACEREA ȘI PROPRIETATEA TA

Să conduci o afacere sau să ai o proprietate poate să aduca o mulțime de responsabilități și o listă uriașă de lucruri de care să te îngrijorezi. Deci, de ce nu stergi un lucru de pe lista respectivă? Cu un sistem inteligent de securitate a instalației de apă îți poți proteja sediul împotriva efectelor devastatoare ale daunelor provocate de apă și să investești în liniște.

Deteriorarea provocata de apa și inundațiile pot avea efecte uriașe asupra întreprinderilor. Nu numai costul materialului deteriorat, a corpurilor de iluminat și a constructiei, dar și timpul necesar pentru a remedia daunele provocate de apă, care poate dura câteva zile sau chiar săptămâni să se usuce înainte de începerea reparațiilor. Pentru proprietari înseamnă să își deranjeze chiriașii în timpul reparațiilor. Desigur, daunele provocate de apă și inundațiile pot provoca și riscuri pentru sănătatea și siguranța angajaților și a clienților tăi.

Chiar mai rău, scurgerile de apă și deteriorarea provocată de apă nu se întamplă întotdeauna în timpul orelor de lucru! Acesta este motivul pentru care orice om de afaceri sau proprietar ar fi înțelept să ia în considerare un sistem inteligent de securitate a apei, care îl poate avertiza de orice probleme din timp și poate chiar opri alimentarea cu apă de la distanță, înainte ca o scurgere de apă să se transforme într-un dezastru costisitor.

ÎNTREPRINDERI MICI, MAGAZINE, RESTAURANTE - GATA CU ZILELE DE MUNCĂ PIERDUTE DIN CAUZA DAUNELOR PROVOCATE DE APĂ

O scurgere de apă poate însemna costuri suplimentare, dar te și obliga să iti închizi afacerea pentru câteva zile! Cu sistemul de apă GROHE, astfel de situații neplăcute pot fi evitate prin detectarea scurgerii de apă și închiderea automată a apei înainte de a provoca daune semnificative.

Senzorul GROHE Sense și GROHE Sense Guard sunt potrivite pentru mediul de afaceri, în funcție de numărul de băi și de echipamente de bucătărie.

Proprietăți cu număr limitat de aparate sanitare:

  • un magazin,
  • un etaj de birouri mai mici,
  • un restaurant,
  • un cabinet medical,
  • și alte cazuri similare.

O persoană aflată în controlul fluxului de apă poate lua decizii privind oprirea apei, fără a avea un impact negativ asupra afacerii. Controlul asupra sistemului de apă este efectuat printr-o aplicație smartphone.

Contactează-ne pentru o soluție potrivită nevoilor tale.

ȘANTIER DE CONSTRUCȚII - FĂRĂ DAUNE CAUZATE DE ERORI DE INSTALARE

Șantierul de construcții este lăsat nesupravegheat pentru noapte, a apărut o eroare la instalarea țevilor și a racordurilor de apă și, brusc, scurgerile de apă curg câteva ore înainte de oprire. Materialul stricat trebuie înlocuit, costurile suplimentare acoperite și o întârziere în programul de construcție are loc. Cu GROHE Sense Guard, scurgerile de apă pot fi reduse la minimum printr-o oprire automată înainte de a provoca daune masive.

Sistemul de protecție GROHE Sense conține protecție automată în caz de întrerupere a conductei și de scurgere excesivă de apă - controlerul inteligent de apă poate detecta aceste evenimente și oprește automat apa. Chiar și fără conexiune Wi-Fi, dispozitivul oferă această funcție de bază atunci când este conectat la electricitate și instalat pe conducta de apă.

Contactează-ne pentru o soluție potrivită nevoilor tale.

PENTRU PROPRIETARI - ASIGURĂ VALOAREA PROPRIETĂȚII PRIN LIMITAREA PAGUBELOR PROVOCATE DE APĂ

Deții o afacere sau o clădire rezidențială? Probabil ai echipat-o deja cu detectoare de fum pentru a detecta timpuriu un incendiu și pentru a evita deteriorări semnificative. Ce părere ai avea să iei o masura de precauție în plus pentru protejarea proprietății cu un sistem de instalare a apei? Scurgerile îndelungate într-o clădire, timp de ore sau chiar zile până ce scurgerea este descoperită și oprită, poate lăsa efecte negative semnificative și pe termen lung asupra clădirii. Cu sistemul de instalare a apei GROHE, apa se oprește automat când se detectează o scurgere, înainte de a cauza o deteriorare semnificativă.

Te rugăm să reții că sistemul de securitate GROHE pentru apă poate fi instalat în prezent numai pe proprietăți în care dimensiunile instalațiilor sanitare sunt similare cu o singură casă familială .

Contactează-ne pentru o soluție potrivită nevoilor tale.