WATER SECURITY SYSTEM FOR EVERY HOME

PROPRIETAR SAU CHIRIAŞ?

Indiferent dacă ești proprietar sau chiriaș, pentru fiecare caz, GROHE îți oferă o soluție pentru a crește securitatea instalațiilor de apă din casa ta și pentru a evita daunele nedorite și costisitoare din cauza inundațiilor.

Indiferent că vorbim despre scurgeri de apă de la aparatele de uz casnic, duș, toaletă sau chiuvetă, sau un îngheț care cauzează spargerea țevilor, sau chiar o problemă de la apartamentul vecinului, reține că acolo unde exista apă în instalații este un punct vulnerabil al casei, care la un moment dat poate provoca pagube importante în urmă unei inundații.

Cel mai rău lucru în cazul unei scurgeri de apă este că scurgerile mici pot trece neobservate zile întregi, săptămâni sau chiar luni, ducând în timp la probleme grave și umiditate permanentă înainte de a realiza că ceva nu este în regulă.

De aceea, protejarea casei tale cu un sistem inteligent de casă care monitorizează utilizarea de apă și orice schimbare a nivelului de umiditate este un sistem atât de util. Cu GROHE Sense și GROHE Sense Guard poți instala un sistem complet, inteligent de acasă pentru securitatea apei, unul care te ține informat și controlat, oricând și oriunde.

SENZORUL INTELIGENT PENTRU APĂ GROHE SENSE - DETECTEAZĂ SCURGERILE DE APĂ DIN CASĂ

GROHE Sense este un senzor inteligent de apă alimentat de baterii care poate fi amplasat în mod flexibil în încăperi și în alte locuri din fiecare casă, indiferent dacă esti proprietar sau chiriaș. Dacă se detectează scurgeri de apă, esti alarmat automat pentru a putea opri acest din timp apa înainte de apariția pagubelor.

Designul elegant și minimalist al senzorului de apă GROHE Sense face ca acesta se se potriveasca în mod în orice încăpere unde pot apărea scurgeri de apă - și cu extensie se va potrivi chiar și în locuri greu accesibile. Este ideal pentru bucătării, băi, pivnițe sau orice altă zonă vulnerabilă la inindatii cauzate de instalatia de apa.

Citeste mai mult despre GROHE Sense

GROHE SENSE GUARD, SISTEMUL INTELIGENT AL CASEI TALE - INSTALARE PE TEAVA PRINCIPALA DE APĂ

GROHE Sense Guard, un sistem inteligent care oprește în mod automat apa în cazul detectării unei scurgeri de apă și urmărește în mod constant consumul . Trebuie instalat pe conducta principală de apă. Acest dispozitiv inteligent de acasă se instaleaza pe conductă după contorul de apă, prin urmare este nevoie de acces la conducta de alimentare.

Recomandăm ca persoanele care locuiesc în chirie să primească un acord de la proprietarul casei înainte de instalarea dispozitivului, deoarece această instalare provoacă o schimbare permanentă a sistemului de conducte.

Citește mai multe despre GROHE Sense Guard

MULTE CAZURI DE DAUNE CAUZATE DE APĂ DETECTATE DIN TIMP

"Ceea ce eu voiam era mai multă siguranță, mai ales pentru că locuim într-o casă veche. Doar în cazul în care ceva se întâmplă. "

André Wefers, Germania

Citește poveștile utilizatorilor