Poveștile utilizatorilor GROHE Sense

Nenumărate cazuri de daune provocare de apă au fost detectate la timp de sistemul GROHE Sense

Tehnologia inovatoare de securitate a apei a sistemelor GROHE Sense și GROHE Sense Guard au ajutat deja mulți clienți să evite stresul și costurile daunelor cauzate de apă în casa lor. De la proprietari care doar vor să se bucure de o vacanță fără a-și face griji de scurgeri în casa lor, până la patroni care se asigură că spațiile lor de muncă sunt monitorizate 24/7 pentru a evita scurgeri, foarte mulți oameni deja au descoperit avantajele sistemului GROHE Sense. Dacă te gândești să faci un upgarade la tehnologii smart home, ai trecut deja prin coșmarul de a avea o scurgere de apă în casă sau ești doar curios/asă să aflii beneficiile produselor GROHE Sense pentru casa sau afacerea ta, citește mai departe. Aceste povești ne arată cum au protejat sistemele de securitatea a apei GROHE casele clienților și au economisit timp, bani și stresul care apare chiar și la cea mai mică scurgere apărută.

"Fără GROHE Sense, daunele ar fi fost uriașe. Apa ar fi curs în subsolul nostru cel puțin 5 zile."

Nikolaus Klein, Germania

"Microscurgerile au fost detectate de GROHE Sense Guard, care a oprit conexiunea la apă și m-a ajutat să evit daunele în casa mea."

Yvan Chevrat, Franța

"Din fericire, am descoperit problema din timp. Dacă nu aflam, apa ar fi ajuns peste tot la etajul inferior, care tocmai fusese renovat."

Oliver Black, Germania

"Ceea ce eu voiam era mai multă siguranță, mai ales pentru că locuim într-o casă veche. Doar în cazul în care ceva se întâmplă. "

André Wefers, Germania

Află mai multe

Senzorul de apă inteligent

Descoperă GROHE Sense

Protectorul inteligent al casei tale.

Descoperă GROHE Sense Guard

Aplicația de control inteligent personal al apei

Descoperă aplicația GROHE Sense