Colecțiile de Baie GROHE

Bateriile pentru baie GROHE reunesc cele mai bune materiale și cele mai bune tehnologii din industrie, având în același timp și multe premii obținute pentru design. Fiecare colecție oferă o gamă largă de opțiuni de baterii care completează perfect orice cadă sau lavoar ceramic, precum și orice stil de baie preferi.

Accesorii de Baie

Baterii termostat

Colecțiile cu termostat GROHE

Atunci când au conceput termostatele GROHE, inginerii noștri au folosit cel mai sensibil termometru - pielea umană. Termostatele revoluționare din gama noastră Grohtherm asigură ca apa caldă și cea rece să atingă pielea ta exact la temperatura dorită.

Game cu termostat
Game de dușuri

Game de dușuri GROHE

Cu dușurile GROHE vei experimenta dușul perfect de fiecare dată. Toate modelele noastre de duș și sistemele de duș au tehnologia GROHE DreamSpray®, care asigură o distribuție echilibrată a apei prin fiecare duză a capului de duș.

Game de dușuri
Soluții WC - Plăci și sisteme sanitare

Toalete cu duș, plăcuțe de acționare și sisteme sanitare

Accesoriile pentru instalatiile noastre sanitare, rezervoarele încastrate, valvele pentru tragerea apei și plăcuțele pentru rezervoarele de apă, toate te ajută să creezi sisteme pentru băi luxoase care vor alcătui cele mai recente sisteme de obiecte sanitare suspendate și încastrate în perete. Cu tehnologia GROHE EcoJoy™ rezervoarele noastre și plăcuțele de acționare a apei te vor ajuta să economisești apă fără niciun efort.

Plăcuțe de acționare și sisteme sanitare