Declinarea răspunderii privind confidențialitatea datelor

Noi, GROHE, apreciem interesul pe care îl manifestați față de societatea și produsele noastre. Abordăm cu foarte multă seriozitate protecția confidențialității dumneavoastră atunci când accesați website-urile noastre. În continuare, avem plăcerea de a vă informa despre colectarea datelor dumneavoastră anonime și cu caracter personal.

A. Responsabilul cu prelucrarea datelor

Responsabilul cu prelucrarea datelor cu caracter personal, în contextul acestui website, în conformitate cu reglementările Regulamentului General privind Protecția Datelor din Europa (RGPD), este precizat pe versiunea imprimată.

Puteți contacta Responsabilul cu Protecția Datelor din cadrul societății noastre la adresa DataProtection_RO@grohe.com

Prin prezenta declarație de confidențialitate vă informăm despre măsura în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal (denumite în continuare „datele”).

B. Prelucrarea datelor

În operarea website-ului nostru, prelucrăm date cu caracter personal.

Prelucrarea datelor include de asemenea divulgarea prin transmitere.

Comisia Europeană, scutul de confidențialitate UE-SUA, a adoptat o decizie privind caracterul adecvat al nivelului de protecție pentru transferurile de date către Statele Unite ale Americii. Prin aceasta, Comisia a certificat că garanțiile pentru transmiterea datelor către Statele Unite ale Americii pe baza scutului de confidențialitate UE-SUA respectă standardele de protecție a datelor din UE. Atât timp cât transmitem date către SUA, am identificat participarea furnizorilor noștri de servicii la scutul de confidențialitate UE-SUA.

Datele, scopurile prelucrării, bazele legale, destinatarii și transferurile către țările vizate care nu fac parte din SEE sunt listate în continuare:

a) Fișierul-jurnal

Accesarea website-urile noastre de către dumneavoastră este înregistrată într-un jurnal. Se vor prelucra următoarele date: Denumirea paginii web accesate, data și ora accesării, diferența de fus orar față de Timpul Universal Coordonat (GMT), starea accesului, volumul de date transferate, tipul și versiunea programului de navigare, sistemul de operare pe care îl folosiți, URL-ul de referință (Website-ul accesat anterior), adresa dumneavoastră IP și furnizorul solicitant. Acestea sunt necesare pentru a asigura securitatea website-ului. Noi prelucrăm datele pe baza intereselor noastre legitime în conformitate cu Art. 6 alin. 1 f) din RGPD. Fișierul-jurnal va fi șters după șapte zile, cu excepția cazului în care este necesară clarificarea sau dovedirea unor încălcări concrete care au devenit cunoscute în perioada de păstrare.

b) Găzduire

Locația de găzduire va stoca toate datele ce urmează a fi prelucrate în legătură cu funcționarea acestui website. Acestea sunt necesare pentru a permite funcționarea website-ului. Noi prelucrăm datele în consecință pe baza intereselor noastre legitime în conformitate cu Art. 6 alin. 1 f) din RGPD. Pentru a avea prezență online, ne folosim de serviciile furnizorilor de servicii de găzduire web către care furnizăm datele precizate anterior.

c) Contactarea noastră

Dacă ne contactați, atunci datele dumneavoastră (nume, date de contact, dacă ni le furnizați), precum și mesajul dumneavoastră vor fi prelucrate numai în scopul prelucrării cererii dumneavoastră. Aceste date sunt prelucrate de noi conform Art. 6 alin. 1 b) din RGPD sau Art. 6 alin. 1 f) din RGPD în vederea soluționării cererii dumneavoastră.

d) Buletin informativ

Pentru a vă furniza, în mod regulat, informații despre societatea noastră și despre gama serviciilor și produselor noastre, ne oferim să transmitem un buletin informativ. Prin înscrierea la primirea buletinului informativ, noi prelucrăm datele pe care dumneavoastră le-ați completat (adresa de e-mail și alte informații oferite voluntar).

Pentru a proceda astfel, noi primim consimțământul dumneavoastră după cum urmează:

„Aș dori să comand buletinul informativ Grohe AG așa cum mi-am configurat interesul. Îmi pot revoca consimțământul oricând prin folosirea link-ului de dezabonare din buletinul informativ.”

Transmiterea buletinului informativ prin intermediul înscrierii are loc pe baza consimțământului dumneavoastră în conformitate cu Art. 6 alin. 1 a) din RGPD.

Înscrierea pentru a primi buletinul informativ are loc prin așa-numita procedură dublă de opțiune. Pentru a împiedica orice abuz, vă vom trimite un e-mail după ce vă înscrieți pentru a vă solicita confirmarea înscrierii. Pentru a dovedi procedura de înscriere conform cerințelor legale, cererea dvs. se va înregistra în jurnal. Sunt vizate stocarea înscrierii și ora confirmării și adresa dumneavoastră IP. Pentru a trimite buletinul informativ, folosim furnizorii de servicii către care furnizăm datele precizate anterior.

Pentru a primi detalii privind un anumit Buletin informativ, cum ar fi cuprinsul sau frecvența, vă rugăm să accesați pagina înscrierii respective.

e) Contul de client

Atunci când deschideți un cont de client, sunteți de acord cu stocarea datelor dumneavoastră (nume, adresă, adresă de e-mail, date bancare) precum și a datelor de utilizare (nume utilizator, parolă). Acest lucru ne permite să vă identificăm în calitate de client și vă dă posibilitatea de a vă gestiona comenzile.

Consimțământul dumneavoastră se primește astfel:

„Doresc să creez un cont de client. Vă rog să îmi prelucrați datele în acest scop. Îmi pot revoca acest consimțământ oricând cu efect viitor prin e-mail transmis la adresa de e-mail indicată.”

Veți găsi datele de contact specifice pentru a vă exercita drepturile, inclusiv dreptul de a vă revoca acest consimțământ, pe fiecare pagină dedicată înscrierii.

Datele dumneavoastră vor fi prelucrate pe baza consimțământului dat în conformitate cu Art. 6 alin. 1 a) din RGPD.

f) Prelucrarea achiziției

Vă vom prelucra datele comenzii pentru a prelucra contractul de achiziție. Prelucrarea datelor se realizează în consecință pe baza Art. 6 alin. 1 b) din RGPD.

Vom transmite datele adresei dumneavoastră către societatea însărcinată cu livrarea. Dacă va fi necesar pentru procesarea contractului, vom transmite societății însărcinate cu livrarea și adresa dumneavoastră de e-mail sau numărul de telefon pentru a planifica o dată de livrare (Avis).

Vom transmite, către furnizorul de servicii de plată care răspunde de prelucrarea plății, datele dumneavoastră de tranzacționare (nume, data comenzii, metoda de plată, data de expediere și/sau de primire, suma și beneficiarul plății, dacă este cazul, datele bancare sau detaliile cardului de credit).

g) Târguri comerciale, expoziții și Caravana GROHE

La târgurile comerciale, expoziții și Caravana GROHE vă oferim oportunitatea de a ne solicita informații. Informațiile pot fi furnizate sub formă digitală, în scris sau sub forma unor întâlniri în persoană pe care le puteți solicita. Aveți libertatea de a alege dintre serviciile de informare disponibile ce vă sunt oferite.

Vă vom prelucra datele în scopul de a vă trimite informațiile solicitate și de a ni se permite să vă contactăm pentru a vă acorda asistență suplimentară. Mai mult, vom folosi datele dumneavoastră în scop statistic pentru a determina gradul de succes și a ne îmbunătăți oferta. Vom transmite datele relevante societății însărcinate cu livrarea. În cazul unei întâlniri în persoană, vom transmite mai departe datele relevante către sucursala GROHE care răspunde de dumneavoastră. Datele dumneavoastră nu vor fi transmite către terțe părți.

După ce ați selectat cererile dumneavoastră de informații și/sau canalele de comunicare, noi vom obține consimțământul următor:

„Aș dori să primesc informațiile selectate din partea GROHE prin intermediul canalelor de comunicare specificate. Sunt de acord ca GROHE să poată prelucra datele mele în scopul furnizării informațiilor, planificării de întâlniri și în scop statistic, precum și să poată transfera datele mele în cadrul Grupului GROHE către societatea GROHE care răspunde de mine pentru asistență suplimentară. Îmi pot revoca acest consimțământ oricând prin transmiterea unui email la adresa de email publicată la târgul comercial.”

Datele dumneavoastră vor fi prelucrare pe baza consimțământului dumneavoastră dat în conformitate cu Art. 6 Par. 1 a) din RGPD.

h) Fotografiere și înregistrare video

Vom putea face fotografii și/sau înregistrări video la târgurile comerciale, expoziții, evenimente și Caravana GROHE care nu se bazează pe o invitație. Vă vom atrage atenția cu privire la activitatea de înregistrare imediat ce va fi posibil și cel târziu înainte de a intra în zona relevantă unde se realizează înregistrările, prin furnizarea de notificări și materiale de informare. Veți avea întotdeauna posibilitatea de a obiecta împotriva unei înregistrări individuale la echipa de filmare respectivă.

Acest lucru nu este valabil în cazul unor fotografii de ansamblu în care punctul central este prezentarea evenimentului și nu prezentarea unei singure persoane.

GROHE va folosi documentația pentru a însoți măsurile de comunicare sub formă imprimată, pe Internet și/sau rețelele de socializare, precum și în scop de pregătire și comunicare interne. Noi prelucrăm datele în mod corespunzător, pe baza intereselor noastre legitime în conformitate cu Art. 6 alin. 1 f) din RGPD.

i) Competiții și campanii de marketing

Ca parte din activitățile noastre comerciale, organizăm concursuri și campanii de marketing (în continuare „Promoțiile”) la intervale neregulate.

Vă solicităm date cu caracter personal prin intermediul unor formulare electronice pentru a ne desfășura campaniile. Aceste date sunt necesare pentru a putea să participați la campania respectivă.

Noi vom prelucra datele pe care ni le furnizați pentru a desfășura campania respectivă. În acest sens, vom obține următorul consimțământ:

„Aș dori să particip la acțiunea entității GROHE organizatoare în conformitate cu pagina privind acțiunea. În acest sens, îmi dau consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le-am furnizat. Îmi pot revoca acest consimțământ oricând cu efect viitor printr-un mesaj transmis la adresa de e-mail indicată în campanie.”

Participarea la aceste acțiuni este voluntară. Odată cu participarea dumneavoastră, sunteți de acord cu prelucrarea acestor date.

Noi vom prelucra datele dumneavoastră pe baza consimțământului dumneavoastră dat în conformitate cu Art. 6 Para. 1 a) din RGPD.

Pentru desfășurarea campaniilor, vom folosi alți furnizori de servicii care ne sprijină în procesarea campaniei.

Veți găsi mai multe reglementări specifice promoțiilor pe paginile promoțiilor respective.

j) Analiza și marketing privind website-urile

Pentru a permite folosirea anumitor funcții, întrebuințăm așa numitele „cookies”. Acestea sunt pachete scurte de date care se stochează pe dispozitivul dumneavoastră și care sunt schimbate cu alți furnizori. Unele dintre cookies pe care le folosim, sunt șterse imediat după ce vă închideți programul de navigare (așa numitele cookies de sesiune). Alte cookies rămân pe dispozitivul dumneavoastră terminal, făcând posibilă recunoașterea programului dumneavoastră de navigare la următoarea accesare (cookies persistente).

Veți putea șterge toate cookies care sunt stocate pe dispozitivul dumneavoastră terminal și puteți seta programele de navigare comune pentru a împiedica stocarea acestora. În acest caz, e posibil să fie necesar să modificați anumite setări de fiecare dată când accesați acest website și să acceptați funcționarea incompletă a anumitor funcții.

Folosim cookies în legătură cu următoarele funcționalități:

aa) Google Analytics

Folosim Google Analytics, un serviciu al Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043 SUA. Google folosește anumite cookies. Informațiile generate de cookies despre cum folosiți acest website (inclusiv adresa dumneavoastră IP) vor fi transmise către și stocate de Google pe serverele din Statele Unite ale Americii. Noi folosim informațiile stocate pentru a evalua cum folosiți website-ul, pentru a întocmi rapoarte despre activitatea pe website pentru operatorii website-ului și pentru a presta alte servicii privind website-ul. Datorită interesului nostru predominant, vom prelucra datele astfel obținute pentru marketingul optim al ofertei noastre online conform Art. 6 alin. 1 f) din RGPD. Google nu va asocia niciodată adresa dumneavoastră IP cu alte date Google.

Vă rugăm să aveți în vedere că acest website folosește Google Analytics cu extensia „anonymizeIp ()”. Acesta trunchiază adresele IP înainte de a le transmite către un server din Statele Unite ale Americii. O referire personală directă în legătură cu datele stocate este astfel exclusă în mod obișnuit. Numai în cazuri excepționale adresa IP integrală va fi trimisă către un server din SUA și prescurtată acolo.

Puteți alege să refuzați colectarea datelor oricând optând pentru Google Analytics Disable Add-on în orice moment.

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

De asemenea, vă rugăm să aveți în vedere notele privind folosirea datelor Google din Rețeaua Parteneră Google la:

http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/partners/

https://www.google.com/policies/privacy/ads/

Google este autorizat în baza Acordului privind scutul de confidențialitate și astfel garantează respectarea legislației europene din domeniul protecției datelor:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Pentru mai multe informații despre confidențialitate, vă rugăm să accesați:

https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en

bb) New Relic

Folosim programul informatic NewRelic pe website-ul nostru. Acesta ne permite să analizăm cum folosiți website-ul. Informațiile stocate prin cookies despre cum folosiți acest website (inclusiv adresa dumneavoastră IP) vor fi transmise către un server al NewRelic din SUA. Noi prelucrăm datele datorită interesului nostru predominant în marketingul optim al ofertei noastre online conform Art.6 alin. 1 f) din RGPD.

NewRelic va folosi informațiile stocate pentru a evalua cum folosiți website-ul, pentru a întocmi rapoarte despre activitatea pe website pentru operatorii website-ului și pentru a presta alte servicii privind activitatea pe website și folosirea internetului.

NewRelic este autorizat în baza Acordului privind scutul de confidențialitate și astfel garantează respectarea legislației europene din domeniul protecției datelor:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TNPiAAO&status=Active

Mai multe informații despre protecția datelor puteți găsi la:

https://newrelic.com/termsandconditions/privacy

cc) Politica de confidențialitate privind evaluările produselor (Bazaarvoice)

Colaborăm cu Bazaarvoice pentru a oferi clienților opțiuni de evaluare a produselor noastre. Bazaarvoice folosește cookies pentru a prelucra informațiile de la clienți și a monitoriza comportamentul utilizatorilor pe mai multe website-uri.

Atunci când scrieți o opinie despre un produs, noi colectăm de la dumneavoastră informații de identificare personală prin intermediul unui formular. Acestea sunt „numele afișat”, adresa IP, adresa de e-mail, precum și o apreciere care vă este atribuită, precum și orice alte informații suplimentare furnizate voluntar. Datele furnizate vor fi prelucrate pentru folosirea evaluării produsului și afișate pe un website al GROHE.

În acest sens, vom obține următorul consimțământ:

„Sunt de acord ca GROHE și furnizorii acestuia de servicii să poată folosi adresa mea de e-mail pentru a mă contacta cu privire la opinia mea privind produsul, în probleme administrative sau pentru a primi informații despre produse apreciate sau similare. Îmi pot revoca acest consimțământ oricând cu efect viitor prin transmiterea unui mesaj către GROHE.”

Revocarea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării realizate pe baza consimțământului până la momentul revocării. În caz de anulare, vom șterge datele dumneavoastră precum și evaluarea(ile) produsului conform reglementărilor legale.

Evaluarea dumneavoastră privind produsul va fi prelucrată de Bazaarvoice Inc, 3900 N. Capital of Texas Highway, Suite 300, Austin, Texas 78746, SUA. Un transfer de date către SUA poate avea loc în conformitate cu Art. 45 din Regulamentul General privind Protecția Datelor în cazul în care Comisia Europeană decide printr-un act de punere în aplicare ca SUA deține un nivel adecvat de protecție a datelor. La data de 12 iulie 2016, Comisia Europeană a decis că SUA garantează un nivel adecvat de protecție a datelor prin acordurile privind Scutul de confidențialitate UE-SUA.

Bazaarvoice este autorizat în baza Acordului privind scutul de confidențialitate și astfel garantează respectarea legislației europene din domeniul protecției datelor:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000KzSfAAK&status=Active

Mai multe informații despre protecția datelor puteți găsi la:

https://www.bazaarvoice.com/legal/privacy-policy/

k) Folosirea Google ReCAPTCHA

Pentru a proteja secțiunea de comentarii și formularele de introducere de date din website-urile noastre împotriva spam-ului și abuzului, ne folosim de serviciul extern reCAPTCHA. Acesta este un serviciu furnizat de Google Inc, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043 SUA (în continuare Google). reCAPTCHA face posibilă diferențierea între intrările de date cu origine umană și cele care sunt generate în mod abuziv de un program informatic automat (denumite de asemenea „bot-uri”). Atunci când este folosit acest serviciu, se vor transmite următoarele date către serverele Google din SUA:

• URL-ul de referință

• adresa IP a utilizatorului

• comportamentul utilizatorului în ceea ce privește intrările de date precum și mișcările de mouse în zona căsuțelor de bifat tip „reCAPTCHA”

• Contul Google: Dacă utilizatorul este autentificat în propriul Cont Google în același timp, acest lucru va fi recunoscut și alocat

• Informațiile despre programul de navigare folosit, dimensiunea, rezoluția, plug-ins, setările de limbă ale acestuia, data

• evenimente implicând mouse-ul și touchpad-ul în cadrul paginii

• scripturi și instrucțiuni de prezentare ale website-ului

• cookies

Prelucrarea se bazează pe interesul nostru legitim predominant în securitatea website-ului nostru în conformitate cu Art. 6 alin. 1 f) din RGPD.

Google este autorizat în baza Acordului privind scutul de confidențialitate și astfel garantează respectarea legislației europene din domeniul protecției datelor:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Pentru mai multe informații privind confidențialitatea, vă rugăm să accesați:

https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en

l) Integrarea conținutului extern

Folosim conținut dinamic extern pentru a optimiza prezentarea și oferta website-ului nostru. Atunci când accesați website-ul, se realizează automat o cerere prin intermediul API către serverul respectivului furnizor de conținut, prin care se transmit anumite date din jurnal (de exemplu, adresa IP a utilizatorilor). Conținutul dinamic se transmite apoi către website-ul nostru și se afișează acolo.

Folosim conținut extern în legătură cu următoarele funcționalități:

aa) Google Maps

Folosim serviciul Google de hărți „Google Maps” pe website-ul nostru pentru a vă pune la dispoziție o hartă interactivă. Atunci când se afișează harta, datele, inclusiv adresa dumneavoastră IP și locația, se transmit către și se stochează pe serverele Google din Statele Unite ale Americii. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim predominant în marketingul optim al ofertei noastre conform Art. 6 alin. 1 f) din RGPD.

Google este autorizat în baza Acordului privind scutul de confidențialitate și astfel garantează respectarea legislației europene din domeniul protecției datelor:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Pentru mai multe informații privind confidențialitatea, vă rugăm să accesați:

https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=en

bb) Facebook Visitor Tracker

Folosim „pixeli privind acțiunile vizitatorilor” (visitor action pixels) de la Facebook Inc (1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, SUA, sau, dacă vă aflați în UE, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda („Facebook”)) pe website-ul nostru. Acesta permite urmărirea comportamentului utilizatorului după ce acesta a fost redirecționat către website-ul furnizorului prin click pe o reclamă de pe Facebook. Acest lucru ne permite măsurarea eficienței reclamelor de pe Facebook în scopuri statistice și de cercetare de piață. Datele colectate în acest mod sunt anonime pentru noi, adică nu vedem datele cu caracter personal ale utilizatorilor individuali.

Atunci când website-ul este accesat, pixel-ul se integrează direct prin Facebook și poate stoca un cookie pe dispozitivul dumneavoastră. Dacă ulterior vă autentificați în Facebook sau sunteți deja autentificat în Facebook, accesarea website-ului va fi notată în profilul dumneavoastră. Datele utilizatorului colectate sunt anonime pentru noi și astfel nu ni se permite să determinăm identitatea utilizatorului. Totuși, aceste date sunt stocate și prelucrate de Facebook, și de aceea vă informăm, bazându-ne pe cunoștințele pe care le avem despre această situație. Facebook poate lega aceste informații de contul dvs. de Facebook și de asemenea le poate folosi în propriul scop promoțional, în conformitate cu Politica Facebook de Folosire a Datelor:

https://www.facebook.com/about/privacy/

Puteți permite Facebook și partenerilor acestuia să plaseze sau să elimine reclame pe Facebook. E posibil ca un cookie să se stocheze pe computerul dumneavoastră în acest scop. Baza legală pentru folosirea acestui serviciu este Art. 6 alin. 1 propoziția 1 f) din RGPD. Puteți să vă opuneți colectării datelor dumneavoastră de către Facebook pixel, sau folosirii datelor dumneavoastră în scopul afișării de reclame pe Facebook prin accesarea următoarei adresă:

https://www.facebook.com/settings?tab=ads

Facebook este autorizat în baza Acordului privind scutul de confidențialitate și astfel garantează respectarea legislației europene din domeniul protecției datelor

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

cc) Programe partenere

GROHE se asociază cu comercianți online pentru a vă oferi dumneavoastră, în calitate de client, magazine online de unde să puteți cumpăra produse GROHE.

Aceștia sunt comercianții care se vor afișa după ce apăsați butonul „cumpără acum” ('Buy now') de pe pagina unui produs. Dacă veți apăsa pe logo-ul comerciantului, veți fi redirecționat către website-ul acestuia.

Această direcționare este realizată de HATCH B.V. (Weerdestein 117-II, 1083 GH Amsterdam, Olanda). Hatch va plasa un pixel de urmărire pe pagina de confirmare a achiziției la comerciant pentru a urmări pista inițială de la GROHE până la vânzarea de la comerciant. În acest context, datele anonime furnizate pe website-ul comerciantului vor fi transmise mai departe către partenerul Hatch.

Pentru mai multe informații despre folosirea de pixeli de urmărire în numele comerciantului, vă rugăm să accesați secțiunea privind confidențialitatea de pe website-ul comerciantului respectiv. În ciuda controlului atent al conținutului, nu ne asumăm nicio răspundere pentru conținutul legăturilor externe. Operatorii paginilor la care se face trimitere sunt singurii responsabili pentru conținutul propriilor pagini.

Mai multe informații despre folosirea datelor de către Hatch puteți găsi în politica de confidențialitate a acestora la: www.gethatch.com/en/privacy-policy/.

C. Durata stocării datelor

Noi stocăm date cu caracter personal doar atât timp cât este necesar în scopurile pentru care sunt prelucrate sau până când consimțământul dumneavoastră a fost revocat. În ceea ce privește cerințele de stocare legale, perioada de stocare pentru anumite date poate fi de maxim 10 ani, indiferent de scopurile prelucrării.

D. Drepturile persoanelor vizate

a) Informații

La cerere, veți primi informații despre toate datele cu caracter personal pe care le-am stocat despre dumneavoastră în mod gratuit și în orice moment.

Pentru propria protecție, ne rezervăm dreptul de a obține informații suplimentare la cerere pentru a vă confirma identitatea în vederea împiedicării persoanelor neautorizate să obțină acces la datele cu caracter personal pe care ne angajăm să le protejăm. Dacă identificarea nu este posibilă, ne rezervăm dreptul de a refuza prelucrarea cererii.

b) Corectare, anulare, limitare a prelucrării (blocare), opoziție

Dacă nu mai consimțiți la stocarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă acestea au devenit incorecte, noi, conform instrucțiunilor corespunzătoare, vom aranja ca datele dumneavoastră să fie șterse sau blocate sau vom face corectările necesare (în măsura permisă de legea aplicabilă). Se va proceda la fel dacă urmează să prelucrăm date în viitor numai într-un mod restrictiv.

c) Portabilitatea datelor

La cerere, vă vom transmite datele într-un format standard, structurat și care poate fi citit automat astfel încât să puteți, dacă doriți, să furnizați date altui responsabil.

d) Dreptul de a formula plângere

Există un drept de a formula plângere la autoritatea de supraveghere competentă:

( https://www.dataprotection.ro/).

e) Dreptul de revocare în cazul consimțământului cu efect viitor

Orice consimțământ dat poate fi revocat oricând cu efect viitor. Revocarea dumneavoastră nu afectează legalitatea prelucrării realizată până la momentul revocării.

f) Limitare

Datele în cazul cărora nu putem identifica persoana vizată, de exemplu, dacă au fost anonimizate în scop de analiză, nu se supun drepturilor de mai sus. Informarea, ștergerea, blocarea, corectarea sau transferul către altă societate pot fi posibile cu privire la astfel de informații dacă ne veți furniza informații suplimentare care să ne permită să le identificăm.

g) Exercitarea drepturilor ce vă revin

Pentru orice întrebări cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, informare, corectare, blocare, opoziție sau ștergere a datelor sau dacă intenționați să transferați datele către altă societate, vă rugăm să vă adresați la „dataprotection_ro@grohe.com”.

E. Securitatea datelor

Pentru a asigura securitatea datelor care ne sunt transmise, folosim criptarea TLS cu 128 biți. Veți recunoaște aceste conexiuni criptate cu prefixul „https: //” în link-ul paginii din bara de adresă a programului dumneavoastră de navigare. Paginile necriptate se identifică prin „http: //”.

Toate datele pe care le furnizați pe website-ul nostru - cum ar fi interogări sau autentificări - nu pot fi citite de terțe părți datorită criptării SSL.

F. Modificarea politicii privind confidențialitatea

Pentru a ne asigura că orientările noastre privind protecția datelor respectă întotdeauna cerințele legale actuale, ne rezervăm dreptul de a face modificări în orice moment. Acest lucru este valabil și în cazul în care informarea privind protecția datelor trebuie adaptată ca urmare a unor oferte sau servicii noi sau revizuite.

STATUS: 04.2020