Garanția GROHE

Garanția producătorului GROHE este de 2 ani

Produsele GROHE sunt concepute pentru a fi vizionare și inovatoare, cu o calitate garantată întotdeauna. Achiziționarea produselor GROHE înseamnă că investiția ta este perfect echilibrată în ceea ce privește calitatea, tehnologia și designul, cu o producție durabilă.

GROHE va acorda servicii de garanție consumatorului final în conformitate cu termenii și condițiile de mai jos pentru toate produsele furnizate la clientul final sub marca GROHE, care sunt etichetate ca produse la care se aplică "Garanția producătorului GROHE 2 ani ".

Înregistrarea produselor pentru a obține prelungirea perioadei de garanție

Garanția producătorului de 5 ani

Materialele de înaltă calitate și cele mai recente metode de fabricație se combină cu tehnologiile de vârf de pe piață pentru a asigura performanțe fiabile de mulți ani. Aceasta se reflectă în garanția noastră de 5 ani a producătorului.

Vrem să ne îndeplinim promisiunea că te poți aștepta la performanțe de top de la noi. În cazul puțin probabil al unei reparații sau al unei înlocuiri, noi, precum și instalatorul tău specializat de încredere, vom fi acolo pentru tine.

Bucură-te de confortul unic și de funcționalitatea deosebită. Ai cuvântul nostru că te poți baza pe produsele tale GROHE. Garantat.

Garanție 10 ani

Garanția producătorului extinsă la 10 ani

Beneficiezi - atât tu cât și clienții tăi - de garanția producătorului extinsă la 10 ani (aplicabilă produselor fabricate după 1 martie 2013) pentru rezervoare încadrate (solo) și rezervoarele încadrate în sistemul nostru de instalare Rapid SL, Uniset și Rapid Pro, precum și dispozitivele noastre Rapido și Non-Rapido încorporate.

În special pentru produsele a căror funcție este decisivă și care apoi dispar în spatele zidului, securitatea garanției producătorului este elementară. Îți oferă o stare de bine știind că ai luat o decizie corectă privind calitatea, inovația și tehnologia, având încredere în tehnologia panoului posterior GROHE.