GROHE PLUS - Precizie care depășește designul

Bucură-te de un design elegant, de ultimă generație, alături de încredere și control cu noua gamă GROHE Plus de baterii moderne. Diferită prin design, aceasta gamă inovatoare și unică de baterii îți oferă un nou nivel de confort ergonomic și funcționalitate. Gama GROHE Plus conține baterii cu afișare LED a temperaturii, ca să poți vedea temperatura exactă a apei în orice moment.

Control tactil și elegant

GROHE PLUS are un design inspirat din arc, o formă care oferă atât rezistență cât și ușurință. Prin îmbinarea curbelor cercului și a liniilor clare ale cubului, GROHE PLUS are o siluetă incitantă, arhitecturală, ideală pentru băi moderne. GROHE PLUS înseamnă precizie, rezistență și stabilitate, împreună cu caracteristicile care oferă confort și control.

Afișare LED a temperaturii

Controlul bateriei tale este în totalitate în mâinile tale cu GROHE Plus, mulțumită afișării inovatoare LED a temperaturii. Știi întotdeauna cât de fierbinte sau rece este apa de la robinet, mulțumită ecranului LED care afișează temperatura poziționat în partea superioară a bateriei, oferindu-ți un control și o siguranță sporite pentru baia ta. Poți afla dintr-o privire cât de caldă este apa, dar când fluxul de apă este oprit, ecranul inteligent dispare, lasând aspectul imaculat al bateriei neschimbat.

GROHE PLUS

Un spray elegant care te ajută să economisești apă

Funcția Eco Spray, care asigură un debit constant de 4L/min, poate fi activată fără efort, oricând ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să miști mâna în fața pictogramei iluminate pentru a reduce consumul de apă fără să renunți la confortul tău. Sprayul elegant este blând cu mâinele tale și, împreună cu pipa pivotantă, este perfect chiar și pentru curațarea chiuvetei.

Ajunge mai departe

GROHE PLUS redefinește conceptul de flexibilitate pentru o baterie de baie modernă, mulțumită pipei extractibile. Ideală pentru curățarea lavoarului, spălarea pe mâini și multe altele, această idee inovatoare pentru baia ta, te ajută să nu mai ești legat de lavoar. GROHE EasyDock înseamnă că, o dată ce ai terminat treaba, pipa se retrage ușor până ajunge în poziția ei inițială.

Pipă flexibilă

Bucură-te de un confort și o flexibilitate sporite mulțumită pipei care pivotează la 90°. Se întoarce ușor spre stângă și dreapta și adaugă un nivel superior de confort, pentru a avea mai mult spațiu pentru a te spăla pe față sau pe mâini fără să întâmpini obstacole.

GROHE PLUS DESIGN

Design rotund

GROHE PLUS are un design inspirat din arc, o formă arhitecturală care oferă atât rezistență cât și ușurință. Curbele tactile ale bateriei moderne fac ca această să fie o potrivire perfectă pentru restul elementelor rotunde din baia ta, de la pere de duș la lavoare.

Design pătrat.

Prin folosirea arcului în profilul GROHE Plus, a fost creată o baterie unică, ideală atât pentru forme rotunde cât și pentru stilul cubist, fiind o potrivire perfectă pentru perele de duș pătrate sau lavoarele în formă cubică.

Potrivire perfectă.

Anumite modele au un finisaj în două culori, combinând cromul strălucitor cu puritatea acrilicului alb. Acest lucru evidențiază planurile line și unghiurile bateriei și asigură potrivirea perfectă a bateriei cu produsele din gama GROHE Smart Control și Rainshower SmartActive.

GALLERY

GROHE PLUS - Precizie care depășește designul

Productvariants

Descoperă colecția Lineare într-un showroom în apropiere

GROHE Plus