Despre GROHE

Compania

GROHE este cel mai important furnizor mondial de accesorii sanitare și un brand global dedicat furnizării de produse inovatoare de apă.

Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului în ceea ce privește tehnologia, calitatea, designul și durabilitatea, ceea ce arată implicarea GROHE în crearea experiențelor excepționale și în asigurarea plăcerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”. Prin activitățile sale de inginerie, inovare și proiectare ferm ancorate în Germania, produsele GROHE poartă insigna de calitate "Made in Germany", consolidând în cele din urmă încrederea clienților în brand. Toate fabricile din rețeaua de producție GROHE utilizează inginerie de producție de înaltă precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigură că produsele sale se ridică la cele mai exacte cerințe în ceea ce privește manopera și funcționalitatea.

Numai în ultimii zece ani, succesul GROHE a fost confirmat de peste 240 de premii de design și inovare, precum și de primele trei plasări printre "cele mai durabile companii germane din 2015". Numeroase proiecte de mare amploare din întreaga lume sunt echipate cu produse GROHE, mărturisind arhitecții, designerii și preferințele dezvoltatorilor pentru brand.

În 2014, GROHE a devenit parte a LIXIL Group Corporation, o companie cotată la bursă la Tokyo Stock Exchange. LIXIL este lider pe piața mondială în industria obiectelor sanitare și principalul furnizor de locuințe și materiale de construcție din Japonia.

Careers at GROHE

German Sustainability Award 2016/ CSR Award of the German Federal Government

Press

Global References

Global References

GROHE Showers: Made in Germany

Foresighted and sustainable production

Valorile brandului nostru

Calitate, tehnologie, design și durabilitate. Patru valori ale mărcii care ilustrează angajamentul nostru de a crea experiențe excepționale. Ne setăm standardele foarte sus pentru a ne asigura ca mereu când pornești bateria GROHE sau pășești într-un duș GROHE poți să simți diferența.

Sediul central din Düsseldorf al GROHE

Website-ul Grupului GROHE

Vizitează grupul GROHE pentru fapte și date despre companie, precum și informații pentru investitori, presă și planificator de proiect internațional.