GROHE SMARTCONTROL UN DUȘ ENERGIZANT, DELICAT, CONTROLAT ÎN TOTALITATE DE TINE.

GROHE SmartControl este un sistem de duș inovator care îți permite să reglezi debitul și temperatura fără efort, de asemenea poți alege pulverizarea ta preferată și poți să alternezi între dușul fix și para de duș. Rotește butonul GROHE ProGrip pentru a mări debitul – de la Eco la Full Flow – și rotește-l în jos pentru a reduce debitul. Apasă butonul dacă vrei să oprești apa. SmartControl îți permite să păstrezi preferințele tale până la următoarea folosire.

Apasă butonul pentru a porni dușul.

Rotește butonul pentru a ajusta volumul de apă, de la Eco la Full Flow.

Apasă din nou pe buton pentru a opri sau pune pauză dușului. Debitul preferat de apă rămâne același la repornirea dușului.

Plăcerea dușului la puterea a treia

Flexibil

GROHE SMARTCONTROL îți oferă un control flexibil – doar învârte butonul pentru a găsi debitul de apă potrivit pentru tine. De asemnea, poți alege tipul de pulverizare: de la pulverizare delicată la duș răcoritor – dușul tău, fix așa cum îl vrei tu.

Energizant

Ai puterea în mâinile tale cu GROHE SMARTCONTROL. Alege o pulverizare destul de puternică încât să clătească șamponul, sau o pulverizare concentrată pentru a scăpa prin masaj de stresul acumulat în timpul zilei.

Relaxant

Relaxează-te cu opțiunile mai delicate ale GROHE SMARTCONTROL. Pășește într-un ploaie ușoară și răcoritoare sau mărește debitul la maxim pentru o ploaie torențială de vară în dușul tău.

Alege sistemul de duș GROHE SmartControl potrivit pentru nevoile tale personale.

DESCOPERĂ LUMEA SMARTCONTROL

GROHE SmartControl îți oferă o gamă vastă de opțiuni de instalare și de combinații posibile.