Colecții termostate GROHE

Control și precizie pentru o experiență de duș relaxantă

Atunci când am construit termostatele GROHE, inginerii noștri au folosit cel mai sensibil termometru, adică pielea umană. Termostatele revoluționare din gama noastră Grohtherm te asigură că apa caldă și cea rece îți atinge pielea exact la temperatura dorită. GROHE TurboStat® este o funcție tehnică revoluționara care asigură temperatura corectă a apei în câteva secunde și o menține constantă. Numeroasele caracteristici de design conferă acestor miniaturi tehnologice o eleganță aparte.

CALCULEAZĂ ACUM CÂT POȚI ECONOMISI!

Economisește apă și energie cu termostatele GROHE

Calculatorul nostru pentru consumul apei și al energiei te va ajuta sa vezi imediat cât poți economisi cu sistemele GROHE cu termostat care sunt echipate cu EcoButton® și GROHE Turbostat®. După cateva click-uri, vei putea vedea costurile anuale și ce economii poți obține.

Incepe calcularea economiilor la apă și energie

DESCOPERĂ TOATE COLECȚIILE NOASTRE

Colecții de dușuri

Colecții de dușuri GROHE

Cu dușurile GROHE experimentezi dușul perfect de fiecare dată. Toate modelele noastre de duș și sistemele de duș au tehnologia GROHE DreamSpray®, care asigură o distribuție echilibrată a apei prin fiecare duză a capului de duș.

Colecții de dușuri

Colecțiile GROHE pentru baie

Bateriile pentru baie GROHE reunesc cele mai bune materiale cu cele mai bune tehnologii din industrie având în același timp și multe premii obținute pentru design. Fiecare colecție oferă o gamă largă de opțiuni de baterii care completează perfect orice cadă sau lavoar ceramic, precum și orice stil de baie aveți ca preferință.

Colecții pentru baie
Soluții WC - Plăcuțe acționare apă și sisteme sanitare

Bideuri, plăcuțe acționare apă si sisteme sanitare

Accesoriile pentru instalatiile noastre sanitare, rezervoarele ascunse, valvele pentru tragerea apei și plăcuțele pentru rezervoarele de apă, toate te ajuta sa creezi sisteme pentru băi luxoase care vor alcătui cele mai recente sisteme de obiecte sanitare suspendate și încastrate în perete. Cu tehnologia GROHE EcoJoy™ rezervoarele noastre și plăcuțele de acționare a apei te vor ajuta să economisești apă fără niciun efort.

Plăcuțe acționare apă si sisteme sanitare