DE CE CASA INTELIGENTĂ ESTE VIITORUL?

De-a lungul ultimului deceniu, prin internet banking, shopping online, internetul a devenit mult mai convenabil. Acum, o revoluție inteligentă similară se întâmplă în casă.

Ce este tehnologia smart home? Casa inteligentă este cea în care aproape orice aspect poate fi controlat digital. Soneria de la intrare, iluminatul, securitatea domiciliului, încălzirea și apa... totul poate fi monitorizat și controlat de la distanță prin tehnologie.

Care sunt beneficiile unei case inteligente? Tehnologia inteligentă face ca munca din acasă inteligentă din zilele noastre să se desfășoare mai ușor și mai eficient și îți poate oferi liniștea că totul functioneaza corect, chiar dacă ești departe pentru perioade lungi de timp. Unele tehnologii inteligente îți simplifică munca din casă, reducând nevoia de cabluri și telecomenzi pentru a controla televizoarele și muzica. Tehnologie smart la domiciliu, care îți controlează caldura și lumina îți face casa mai confortabilă, îți permite să comuți luminile și să îți încălzești casa de la distanță, este perfect pregătită pentru întoarcerea ta oricand. Unele tehnologii smart pentru casa ta sunt axate mai mult pe securitate - un sistem integrat de supraveghere inteligentă pentru casă te ajută să urmărești tot ceea ce se întâmplă, indiferent unde te aflii tu atunci. Astfel, îți poți menține locuința în siguranță de la incendii și riscuri de inundații. Casa inteligentă îți permite să te simți mai bine despre ceea ce se întâmplă cu casa ta.

Cum funcționează casa inteligentă? Tehnologia Smart Home poate fi piesa ta de mobilier, în funcție de prioritățile tale. Dacă îți deschizi perdelele doar prin puterea vocii tale este prioritatea ta, atunci poți începe doar cu asta! Totuși, această mișcare progresează către o tehnologie integrată.

Cele mai recente evoluții inteligente ale casei. Unul dintre domeniile-cheie ale dezvoltării a fost apariția sistemelor de securitate a apei pentru casă. Sistemele cum ar fi GROHE Sense și GROHE Sense Guard pot oferi liniște și o primă linie de apărare împotriva scurgerilor costisitoare și a daunelor provocate de apă. Siguranța apei oferă o serie de beneficii.

Senzorii din casa ta vor să detecteze și să avertizeze. De asemenea, îi poți controla de la distanță prin intermediul unei aplicații inteligente, deci chiar dacă ești departe de casă, știi exact ce se întâmplă. De asemenea, poți folosi acest sistem ca să opresti alimentarea cu apă de îndată ce ai fost avertizat asupra problemei - chiar dacă nu ești acasă la acea dată. Proprietarii de case de vacante păstrează totul sub control fără efort, indiferent unde se află.

Află mai multe despre sistemul de securitate GROHE Sense