<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE SENSE GUARD CONTROLERUL INTELIGENT PENTRU APĂ

Preia controlul asupra instalațiilor de apă din casa ta cu GROHE Sense Guard. Excelent pentru monitorizarea consumului de apă, detectarea avariilor și oprirea scurgerilor de apă** - chiar și atunci când nu esti acasă.

GROHE Sense Guard este un controler de apă conectat la Wi-Fi care se instalează pe conducta de alimentare cu apă și care poate detecta apa care trece prin conducta. Când detectează o scurgere, senzorul poate închide alimentarea cu apă pentru a reduce pagubele. Traiește-ți viața fără stres, 24/7, în timp ce GROHE Sense Guard îți urmărește instalațiile de apă din casa ta.

PĂSTREAZĂ CONTROLUL ASUPRA EVENTUALELOR INUNDAȚII!

TOATE DETALIILE DESPRE SISTEMUL DE SECURITATE AL APEI

Detectează întreruperea conductelor ** și oprește automat apa

Gandește-te la cel mai rău scenariu care se poate întâmpla: o țeavă izbucnește, pivnița se inundă, mucegaiul invadeaza zidurile, mobilierul tau scump este ruinat și ... opreste-te chiar acolo!

Cu sistemul de protecție GROHE Sense în momentul în care se detectează spargere a conductei, alimentarea cu apă este oprită automat. Cu ajutorul aplicației GROHE Sense, o singură privire la telefonul tau îți va spune tot ceea ce trebuie să știi: apa a fost oprită și te poti relaxa.

Detection of micro leaks*

Gândește-te la un robinet care picură noaptea, un furtun de grădină care nu a fost oprit complet sau o toaletă care picură mereu. Dar să nu uităm o conductă care picură în perete ... Par a fi niște probleme mici, dar la ele se mai adaugă în timp pierderea de apa și, în același timp, o mare pierdere de bani.

În plus, o scurgere de apă în perete este adesea detectată abia după mai multe luni, timp în care va provoca daune majore atât pereților cât și podelelor. GROHE Sense Guard detectează cele mai multe scurgeri ale instalatiei de apă rece și te avertizează astfel încât să poti face reparatiile la timp.

Constant measurement of flow, pressure, and temperature

Pentru a furniza cel mai înalt grad de protecție împotriva daunelor cauzate de avariile conductelor, GROHE Sense Guard măsoară toți cei trei parametri importanți: fluxul de apă, presiunea apei și temperatura sistemului. Această monitorizare constantă, combinată cu algoritmul GROHE Sense Guard, permite identificarea potentialelor probleme și scurgeri ale instalatiei de apă din casa ta înainte ca acestea să devină o inundație majoră.

În orice moment, poți verifica în aplicația GROHE Sense cele mai noi date privind parametrii măsurați - oricând și oriunde. Imediat ai și opțiunea de a închide alimentarea cu apă de la distanță direct din aplicație.

Detectează consumul neobișnuit de mare de apă și oprește automat alimentarea cu apa

Din cauza inundațiilor mari poți înregistra pagube însemnate în casa ta. Pentru a minimiza daunele, GROHE Sense Guard detectează din timp problema, exact atunci când volumul total de apă care curge din instalatii indică un consum mai mare de apă decât cel obișnuit sau când depășește volumul maxim setat. În ambele cazuri, apa poate fi oprită automat.

PAGUBELE CAUZATE DE APA: PROBLEMA NR. 1 ÎNTR-O CASĂ!

54% dintre gospodării au avut pagube cauzate de inundații în casă.***

Verifică datele despre daunele cauzate de inundații

MULTE CAZURI DE DAUNE CAUZATE DE APĂ DETECTATE DIN TIMP

"Microscurgerile au fost detectate de GROHE Sense Guard, care a oprit conexiunea la apă și m-a ajutat să evit daunele în casa mea."

Yvan Chevrat, Franța

Citește poveștile utilizatorilor

VERIFICĂ CERINȚELE DE INSTALARE ȘI CONTACTEAZĂ UN INSTALATOR PROFESIONIST!

Află cum să instalezi GROHE Sense Guard

Pentru a-ți proteja casa ACUM, gasește și contactează un Expert în domeniul securității apei din zona ta:

O SOLUȚIE PREMIATĂ PENTRU CASE INTELIGENTE

UN DESIGN EXCEPȚIONAL ȘI O TEHNOLOGIE REVOLUȚIONARĂ

GROHE Sense Guard a câștigat numeroase premii prestigioase pentru inovație, tehnologie și design.

Productvariants

Senzor inteligent pentru apă
GROHE Sense
Senzor inteligent pentru apă
22505LN1
Dispozitiv inteligent de control al apei + 3 x senzori pentru apă
GROHE Sense kit
Dispozitiv inteligent de control al apei + 3 x senzori pentru apă
22502LN1
Senzor inteligent pentru apă
GROHE Sense
Senzor inteligent pentru apă
22505LN1
Dispozitiv inteligent de control al apei + 3 x senzori pentru apă
GROHE Sense kit
Dispozitiv inteligent de control al apei + 3 x senzori pentru apă
22502LN1

INFORMAȚII ADIȚIONALE DESPRE GROHE SENSE GUARD

Ai nevoie de asistență pentru a folosi sau instala produsele?

Accesează pagină de asistență pentru GROHE Sense

CITEȘTE MAI MULT

Experimentează GROHE Sense și GROHE Sense Guard în detaliu.

Răsfoiește broșura produsului

Senzorul inteligent pentru apă.

Descoperă GROHE Sense

Aplicația ta personală pentru gestionarea apei.

Descoperă GROHE Sense App

* Un test de micro scurgere este efectuat o dată la fiecare 24 de ore. Tipul de țeavă, volumul și alte caracteristici ale sistemului de conducte pot influența rezultatul. Detectarea micro scurgerilor este limitată la sistemul de apă rece în majoritatea cazurilor. Combină cu tehnologia GROHE Sense pentru a monitoriza potențiala creștere a umidității în timp.

** GROHE definește țeava spartă ca având o gaură completă sau o fisură în sistemul de conducte din aval, ducând la eliminarea neintenționată a apei cu o rată de debit maximă. Detectarea țevilor sparte depinde de profilul general al utilizării apei, prin urmare intervalul de timp pentru oprire poate varia semnificativ. În acest timp, apa ar putea să curga. Obțineți o viteză mai mare de detectare prin combinarea instalației cu GROHE Sense în locații critice.

***Sursa: ConsumerView, ianuarie 2017, Evaluarea Cantitativă a Europei.