Despre GROHE

Compania

Despre GROHE

GROHE este un brand de renume mondial pentru soluții complete de baie, bucătărie și accesorii. Din 2014 GROHE face parte din portofoliul celui mai puternic producător japonez de produse pionierat dedicate apei și locuințelor, LIXIL. Din dorința de a oferi "Pure Freude an Wasser”, fiecare produs GROHE urmărește valorile de brand ale calității, tehnologiei, designului și durabilității.

Brandul oferă soluții de produse care îmbunătățesc viața, precum și servicii cu portofoliile sale dedicate GROHE QuickFix, GROHE Professional și sub-brandul premium GROHE SPA. Toate răspund nevoilor specifice ale partenerilor de afaceri profesioniști ai GROHE și ale grupurilor țintă diferențiate ale acestora.

Având apa în centrul activității sale, marca contribuie la strategia de impact a LIXIL cu un lanț valoric de economisire a resurselor: de la producția neutră în CO2*, eliminarea plasticului inutil din ambalajul produsului, până la tehnologiile de economisire a apei și a energiei, cum ar fi GROHE Everstream, un duș cu recirculare a apei.

Datorită ecosistemului de comunicare hibrid GROHE X, marca oferă impulsuri suplimentare industriei. Fie că este digital în hub-ul experienței mărcii, fizic sau hibrid în GROHE X Brand & Communication Experience Center din Hemer, Germania sau pe drum cu GROHE X Motion Trucks, brandul conectează oamenii pentru a contribui la scopul LIXIL de a „face casele mai bune o realitate pentru toată lumea, pretutindeni”.

*include proiecte de compensare CO2, mai multe pe grohe-x.com/sustainability

LIXIL (TSE Code 5938) realizează produse de pionierat dedicate apei și locuințelor, care soluționează zilnic provocările din viața reală, făcând ca locuințele mai bune să devină o realitate pentru toată lumea, peste tot. Bazându-ne pe moșternirea noastră japoneză, creăm tehnologii de vârf și inovăm pentru a face produse de înaltă calitate care transformă casele. Dar diferența LIXIL este modul în care facem acest lucru; printr-un design cu sens, cu spirit antreprenorial, cu dăruire pentru îmbunătățirea accesibilității în toate și o creștere economică responsabilă. Abordarea noastră prinde viață prin branduri de top din industrie, printre care INAX, GROHE, American Standard și TOSTEM. Aproximativ 55.000 de colegi care operează în peste 150 de țări sunt mândri să facă produse care ating viața a peste un miliard de oameni în fiecare zi. Aflați mai multe pe www.lixil.com.

Valorile brandului nostru

Calitate, tehnologie, design și durabilitate. Patru valori ale mărcii care ilustrează angajamentul nostru de a crea experiențe excepționale. Ne setăm standardele foarte sus pentru a ne asigura ca mereu când pornești bateria GROHE sau pășești într-un duș GROHE poți să simți diferența.

Sediul central din Düsseldorf al GROHE

Website-ul Grupului GROHE

Vizitează grupul GROHE pentru fapte și date despre companie, precum și informații pentru investitori, presă și planificator de proiect internațional.