Rainshower SmartActive

Proiectat pentru a te face să zâmbești

Începe-ți sau termină-ți ziua cu o experiență unică a dușului, una care te ajută să te răcorești, să te relaxezi și să zâmbești. Noua pară de duș premium Rainshower SmartActive îți oferă trei tipuri minunate de pulverizare. Este disponibilă într-o varietate de forme minimaliste și dimensiuni.

PROIECTAT PENTRU A TE FACE SĂ ZÂMBEȘTI DOAR LA UN CLICK DISTANȚĂ

GROHEs SmartTip

Poți schimba fără efort între pulverizarea răcoritoare Rain, pulverizarea care te scapă de stres ActiveMassage, pulverizarea Jet, care este suficient de puternică cât să clătească șamponul sau să cureți dușul. Butonul GROHE SmartTip din spatele perei de duș te ajută să schimbi pulverizările cu doar un click.

GROHE DRIPSTOP

Atât pentru pulverizările Rain și Jet, tehnologia inteligentă GROHE DripStop minimizează riscul de a curge picături de apă după ce ai terminat dușul - doar un mic detaliu pentru a te face să zâmbești.

PULVERIZĂRI - RELAXARE SAU RĂCORIRE

Rain

O pulverizare pentru un duș răcoros

Jet

O pulverizare pentru un duș puternic după ce faci sport

Activemassage

O pulverizare activă care reduce stresul și tensiunea acumulată.

UPGRADE PENTRU MAI MULT CONFORT

Slim, sleek and swift to fit

Instalează noul tău duș cât ai clipi - noua bară de duș Rainshower a fost proiectată cu precizie pentru a fi instalată rapid, iar design-ul său elegant face dușul mai confortabil și mai plăcut.

Bara de duș are un diametru elegant și subțire cu doar 22mm, cu mânerul ProGrip care face reglarea mult mai ușoară, chiar și cu mâinile ude sau pline de săpun. Cu tăvița de duș integrată GROHE EasyReach poți ține mai aproape de tine șamponul și gelul de duș.

Bara de duș poate fi montată și mai ușor - GROHE QuickFix te ajută să montez bara de duș pe găurile deja existente, iar GROHE TileFix se adaptează la adâncimea plăcilor de faianță. Asta inseamnă că tu te poți bucura mai repede de o experiență de neuitat a dușului.

FREEDOM OF CHOICE CULOARE, FORMĂ ȘI MĂRIME

Indiferent ce stil are baia ta, poți găsi para de duș Rainshower SmartActive care se potrivește cel mai bine, un mod ideal de a face un update dușului tău. Alege între cele două mărimi - 130 mm și 150 mm - și două forme chic, rotund sau pătrat. Para de duș este acum disponibilă în 11 culori elegante și poți alege și fața de duș, albă sau cromată.

Galerie

Productvariants

Sistemele de duș
Rainshower