Baterii de bucătărie cu filtru de apă

Nu mai este necesar să cari baxuri grele cu apă

Apa este cel mai fascinant element dintre toate de pe planeta noastră. Și preferințele în materie de apă pot fi la fel de diferite precum cele legate de design. Cu GROHE Blue te poți bucura de apă exact pe gustul tău. Un filtru de înaltă performanță, o unitate de răcire și un carbonator oferă o experiență pură a gustului perfect - la fel de ușor ca utilizarea unei baterii de bucătărie standard.

Îți place ca apa să fie plată, slab carbogazoasă sau complet carbogazoasă? Filtrată direct de la bateria din bucătăria proprie? Dorința ta este comandă pentru noi.

GROHE BLUE®

Soluția superioară pentru locuința ta.

GROHE Blue Home

Excelentă pentru birourile companiilor mici și mijlocii.

GROHE Blue Professional

Alegerea perfectă pentru segmentul entry-level. Doar apă perfect filtrată.

GROHE Blue Pure

Apă răcită, carbogazoasă sau fierbinte?

Mai puțin impact asupra mediului

GROHE EcoJoy

GROHE Blue® combină confortul cu un stil de viață sănătos într-un pachet ecologic. În comparație cu poluarea și consumul de energie cauzat de umplerea și transportarea sticlelor de apă minerală, apa filtrata de la baterie are un impact neglijabil asupra mediului.

GROHE Blue® economisețe resursele și banii, căci este nevoie de șapte litri de apă pentru a umple o sticlă de apă de pe raftul unui supermarket. Și energia este salvată, deoarece nu mai este nevoie să cari sticlele grele cu apă acasă, și timpul, și resursele consumate pe reciclarea lor.

Comandă filtre și sticle CO2

Subiecte asemănătoare