EMBLEMA ELEGANȚEI ȘI A PRECIZIEI GROHE ATRIO

GEOMETRIE PURĂ, EMBLEMATICĂ

Pentru noua sa colecție Atrio, GROHE pornește de la cerc, ca forma cea mai elementară și mai elegantă, pentru a crea un obiect iconic care este construit pentru deveni atemporal.

Designul durabil este despre claritatea viziunii și perfecționarea esteticii, eliminând toate elementele inutile. Folosind aceste principii, noul GROHE Atrio a fost creat ca o imagine a eleganței si a preciziei.

Noul design al ATRIO respectă generația anterioară, însă noi am dus conceptul colecției la un nivel complet nou.

Michael Seum Vice President Design al GROHE

Revenirea la elementele esențiale conferă Atrio-ului o eleganță atemporală. Forma sa dinamică, cilindrică are același diametru de la bază până la vârf, în timp ce pipa este curbată într-un arc perfect al unui semicerc, fiecare element se completează reciproc pentru a crea un statement vizual unic. Precizia detaliilor inspiră designul atât în interior, cât și în exterior, atenția arhitecturală fiind acordată atingerii unor proporții echilibrate și intersecții curate. Fabricat cu grijă și asamblat manual, Atrio îndeplinește cele mai înalte standarde de inginerie și performanță pentru care GROHE este renumit.

Cu Atrio poți proiecta fără restricții. Fiecare obiect din colecția Atrio este disponibil în trei variante de finisare și opțiuni de dimensiuni diferite, având calitatea de a fi adaptabile pentru a satisface gusturile personale, ceea ce le fac potrivite pentru fiecare scară a schemei de design.

Productvariants

ÎN ARMONIE CU FIECARE STIL DE BAIE

Colecția Atrio înseamnă design fără restricții.

Fiecare articol este disponibil în diferite finisaje și opțiuni de dimensiune pentru a satisface toate cerințele personale de gust și diferite scheme de amenajare a spațiului interior.

CONTEMPORAN

Armonie, simplitate, claritate

În esența confortului, stilul contemporan este mariajul dintre calitate și stil, o armonie a formei și a funcționalității care reasigură o atmosferă liniștită și plăcerea utilizării zilnice. Cu noua colecție GROHE Atrio superlativitatea utilizării facile și longevitatea garantată vin ca standard, iar rigurozitatea și claritatea celei mai bune arhitecturi contemporane sunt și mai ușor de inclus chiar în nucleul designului tău de baie.

CLASIC

Atemporal, lux de lungă durată

Pentru cei care iubesc să trăiască elegant, care au respect față de estetica trecutului, în timp ce își doresc excelență în performanță și o experiență a utilizatorului în acord cu tehnologia de azi, GROHE Atrio se potrivește perfect. Silueta rafinată a noii colecții GROHE Atrio aduce la baie o calitate atemporală care satisface aceste două cerințe cheie. Finisajul manual și expertiza de inginerie care intră în fiecare baterie Atrio promite să aducă o notă tangibilă de lux la schemele clasice.

COSMOPOLITAN

Simplitate riguroasă

În cadrul GROHE credem că cele mai puternice tendințe sunt construite pentru a rezista în timp, iar noua colecție GROHE Atrio este definită atât prin puritatea designului, cât și calitate. Cu totul acasă într-un cadru minimalist - conturul noii game Atrio este uluitor în simplitatea sa, prezentând un ideal estetic pentru a creea o imagine pozitivă într-o schemă de baie cosmopolitan. Bazându-se pe cea mai simplă formă geometrică elegantă - cercul - poți avea încredere că în anii următori Atrio va arăta la fel de impecabil și actual în amenajarea ta, așa cum o face astăzi.

FINISAJE SPA

Forma inspirată întâlnește finisaje inspirante

Când vine vorba de designul perfect al băii, ghidul suprem ar trebui să fie propriul tău stil personal.

Indiferent dacă îți place o schemă realizată din tonuri de culoare, preferi o armonie de culori contrastante, te bucuri de frumusețea discretă a nichelului periat sau ești fascinat de eleganța intrigantă a grafitului dur, culorile GROHE SPA sunt alegerea perfectă. O gamă de culori și finisaje atent selectate îți va oferi multe opțiuni pentru a-ți completa designul de interior. Însă este mai mult decât o frumusețe evidentă. Noile noastre culori vin împreună cu calitate GROHE PVD. Acest finisaj extraordinar asigură atât strălucirea maximă a culorii, cât și rezistența de neegalat a materialului.