<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

GROHE Fresh

Prospețime prin apăsarea unui buton.

Crearea de soluții inovatoare pentru problemele de zi cu zi este ceva de care GROHE se mândrește. GROHE Fresh aduce un nou nivel de confort băii. Îți permite să ai tot ce este mai bun din ambele lumi – liniile curate obținute din alegerea unui rezervor încastrat și igiena și curățenia continuă asociate cu blocurile de rezervoare.

Până acum nu a fost posibil să se acceseze un rezervor încastrat pentru a adăuga un bloc de curățare. GROHE Fresh are o plăcuță de acționare ușor de deschis, care oferă acces la o glisă care livrează tableta în rezervor. Întregul proces durează câteva secunde, datorită plăcii cu balamale care se deschide ca o ușă.

GROHE Fresh este compatibil cu toate rezervoarele ascunse GROHE cu placă mică de acționare – fie că este vorba de un nou proiect de instalare sau de modernizarea unuia existent. Este oferit ca set cu placa de acționare la alegere sau ca accesoriu de modernizare pentru a fi utilizat cu rezervorul și placa actuală. Pentru rezervoarele mai vechi, pur și simplu îndepărtați cadrul de fixare, adăugați glisiera la rezervor și atașați noul cadru, apoi reconectați furtunul pneumatic la placa de acționare. Pentru rezervoarele fără flotor AV1, este disponibil un kit complet de upgrade.

Find your showroom

Plăcuțe de acționare standard pentru WC în rezervoarele încastrate? Nicio problemă cu GROHE Fresh!

1. Acţionarea deschisă a rezervorului

2. Alege oricare blocator de miros

3. Glisează în fila de curățare

4. Închide și clătește

Nova Cosmopolitan
Flush plate
38799000
Skate Air
Flush plate
38798000
Skate Cosmopolitan
Flush plate
38805000
Others
Retrofit set
38796000
Rapid SL
5-in-1 set for WC, 1.13 m installation height
38827000