<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Power&Soul Cosmopolitan

Power&Soul Cosmopolitan

Pulverizarea ideală doar printr-un clic

Ce preferinţe aveţi în materie de duş? Preferaţi o explozie de apă pentru un efect revigorant şi revitalizant? Sau poate ceva într-o notă mai relaxantă: bule blânde, tonifiante pentru a vă relaxa la sfârşitul unei zile de muncă. Duşurile GROHE Power&Soul® au fost create având în vedere şi înţelegând perfect nevoile dumneavoastră. Duşurile Power&Soul® Cosmopolitan reprezintă alegerea perfectă pentru băile moderne, arhitecturale. Acesta gamă de duşuri are până la patru tipuri inovatoare de pulverizare a apei: GROHE Rain O2, Rain, GROHE Bokoma Spray™ şi Jet. Colecția este completată de seturile de duş cu un design identic, Cosmopolitan.

Productvariants

Descoperă

Dușurile GROHE Power&Soul Cosmopolitan au fost create cu o apreciere deplină a stărilor și a nevoilor tale. Patru tipuri inovatoare de pulverizare: GROHE Rain O², Rain, Jet Bokoma și Jet oferă o gamă de experiențe tentante. Iar cu introducerea experienței de duș One-Click - comutarea între cele patru pulverizări nu a fost niciodată mai ușoară. Perele de duș sunt disponibile în trei dimensiuni și două stiluri de design: Cosmopolitan și Contemporary - create pentru a asigura coordonarea designului cu cel al băii tale. Pentru o experiență de duș personalizată zi de zi, alege GROHE Power&Soul®.

Tipuri de pulverizări

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

GROHE Rain O²

O pulverizare suavă, netedă, bazată pe spray-ul original Rain. Aerul este aspirat în capul dușului și amestecat cu apă pentru un spray mai larg și mai plin.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

Rain

Un model eficient pentru a proteja pielea. Imitând ploile abundente, pulverizarea asigură o acoperire completă și uniformă.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

Bokoma Spray

Nu doar pulsatoriu, ci și cu mișcări circulare, pentru un masaj stimulator care revigorează fără precedent spiritul.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

Jet

Un spray concentrat circular care oferă o explozie răcoritoare de apă. Ideal pentru stimularea pielii sau pur și simplu pentru curățarea căzii sau a dușului.