<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Power&Soul

Power&Soul

Pulverizarea ideală doar printr-un clic

Ce preferinţe aveţi în materie de duş? Preferaţi o explozie de apă pentru un efect revigorant şi revitalizant? Sau poate ceva într-o notă mai relaxantă: bule blânde, tonifiante pentru a vă relaxa la sfârşitul unei zile de muncă. Duşurile GROHE Power&Soul® au fost create având în vedere şi înţelegând perfect nevoile dumneavoastră. Acesta gamă de duşuri are până la patru tipuri inovatoare de pulverizare a apei: GROHE Rain O2, Rain, GROHE Bokoma Spray® şi Jet. Colecția este completată de seturile de duş cu un design identic.

Productvariants

Experiencing

GROHE Power&Soul - forme naturale, fluide și răcorire pură

Bucură-te de alegerea inovației. Ideea fiecăruia despre pulverizarea perfectă este diferită, motiv pentru care dușurile GROHE Power & Soul® conțin până la patru spray-uri diferite. Revitalizarea sau relaxarea, stimularea sau liniștirea, indiferent de senzația pe care o cauți, avem o pulverizare care să se potrivească.

Spray Patterns

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

GROHE Rain O²

O pulverizare suavă, netedă, bazată pe spray-ul original Rain. Aerul este aspirat în capul dușului și amestecat cu apă pentru un spray mai larg și mai plin.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

Rain

Un model eficient pentru a proteja pielea. Imitând ploile abundente, pulverizarea asigură o acoperire completă și uniformă.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

Bokoma Spray

Nu doar pulsatoriu, ci și cu mișcări circulare, pentru un masaj stimulator care revigorează fără precedent spiritul.

Power&Soul Cosmopolitan Hand shower 130

Jet

Un spray concentrat circular care oferă o explozie răcoritoare de apă. Ideal pentru stimularea pielii sau pur și simplu pentru curățarea căzii sau a dușului.