<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
GROHE Rainshower Icon

Culoare și distracție pentru baia ta. O variantă creativă a perei mobile de la duș cu GROHE Rainshower®Icon, în formă de inel, premiat, această colecție de inspirație florală face perfect ușor să transmiți o atmosferă veselă în baia ta. Cu șase nuanțe diferite din care să alegi. Toate preferințele sunt satisfăcute și există un model potrivit pentru a accentua orice decor de baie existent.

Oricare ar fi aranjamentul floral, toate modelele Rainshower® FlowerCollection vor răsfăța pielea cu aceleași picături delicate ca toate celelalte variante Rainshower® care beneficiază de tehnologia GROHE DreamSpray®. De asemenea, au în comun finisajul cromat GROHE StarLight®, ceea ce înseamnă că își vor păstra strălucirea pentru mulți ani.

Rainshower® Flower Collection – perele de duș perfecte pentru toți cei care doresc să adauge puțină culoare în viața lor.

Rainshower® WaterColours Spring Collection

Rainshower WaterColours Spring Collection

Cu o paletă de șase culori, colecția de primăvară de acuarele GROHE Rainshower® este o modalitate simplă și rapidă de a renova o baie. Colecția de primăvară GROHE Rainshower® duce designul premiat al Rainshower® Icon la următorul nivel. Ingineria precisă a jeturilor de duș și tehnologia GROHE DreamSpray® asigură ca tipurile de jet centrale de apă să creeze o pulverizare completă – pentru livrarea perfectă a modelului de pulverizare Rain.

Rainshower® WaterColours Natural Collection

Rainshower WaterColours Natural Collection

Colecția inspirată din natură din paleta de culori din gama GROHE Rainshower® este noua ediție premiată GROHE Rainshower®. De la Sheer Marble la Misty Slate, am selectat cu atenție o paletă de șase culori inspirate din natură, care completează materialele arhitecturale populare și va ajuta la coordonarea conceptului estetic al băii.