Pălării și dușuri laterale

Pălării și dușuri laterale

Rotund sau pătrat? Mare sau mic? Montat pe perete sau pe tavan? Pălăriile de duș GROHE sunt disponibile în toate formele și dimensiunile pentru a se potrivi cu designul și cerințele bugetare. Toate modelele au tehnologia GROHE DreamSpray® pentru o pulverizare completă luxoasă și o plăcere imbatabilă la duș, în timp ce duzele de duș SpeedClean previn acumularea de calcar.

Show Shower Collections
Euphoria Cosmopolitan Head shower

Proiectarea și instalarea pălăriei de duș fixă

Pălăriile de duș fixe GROHE pot fi utilizate fie cu un braț de duș montat pe perete, fie cu un braț de duș montat pe tavan. Colecțiile noastre includ și pălării de duș concepute pentru a fi fixate direct pe perete sau montate la nivel în tavan.Pentru a controla debitul și temperatura apei la duș, vei avea nevoie de:

  • o baterie de duș cu termostat încastrată
  • sau un baterie de duș încastrată

Bateriile cu termostat de duș pot fi găsite în colecțiile noastre de baterii.

Allure Brilliant Thermostatic shower mixer | Antonietty Architects AG, Switzerland

Pălării de duș montate pe perete și pe tavan

O alegere a două lungimi de braț de duș îți permite să decizi cât de departe de perete este amplasată pălăria de duș, permițându-ți să faci duș într-o poziție confortabilă. Disponibilă cu semensiunea de 282 mm sau 378 mm, brațele noastre de duș sunt potrivite pentru utilizarea cu majoritatea pălăriilor de duș GROHE.

Pălăriile de duș fixe sunt perfecte pentru o zonă mică de duș, datorită dimensiunilor lor compacte. Unghiul pălăriei de duș poate fi reglat pentru a direcționa apa în cea mai confortabilă poziție.

Dacă ai spațiu, modifică poziția pălăriei de duș amplasând-o în centrul zonei de la duș pentru o experiență completă.