GROHE FeatherControl

Manevrarea bateriei ușoară ca o pană

Cea mai ușoară manevrare pentru o precizie fără efort și un confort maxim care durează o viață: Cartușul nou de la GROHE FeatherControl aduce controlul bateriei la un nivel complet nou. Folosind discuri ceramice de ultimă generație și o etanșare inovatoare, inginerii GROHE au creat un cartuș pentru baterie cu un volum și un unghi de temperatura mai mari, pentru un control mai precis - cu aceeași funcționare usoara ca și cartușul nostru renumit GROHE SilkMove® . Numai bateriile GROHE livrează experiența unică GROHE FeatherControl. Manevrabilitatea fină și bogată a bateriilor cu monocomandă, exprimă perfect calitatea și superioritatea brandului nostru

Mânerul bateriei este conectat la discuri printr-un sistem patentat de fixare - GROHE folosește un metal solid pentru rezistență și durabilitate. Pe măsură ce discurile se deplasează unul peste celălalt, blochează sau îi permit apei să treacă. Prin urmare, calitatea și prelucrarea acestor componente au impact asupra performanței bateriei.

GROHE este unul dintre cei mai importanți producători de baterii din lume. Cartușele noastre sunt fabricate printr-un proces de înaltă tehnologie și au în componență discuri fabricate dintr-un aliaj ceramic certificat în spațiu. Suprafața de tip oglindă a discurilor este apoi acoperită cu un lubrifiant special pentru funcționarea fără frecare. Și deoarece bateriile noastre sunt concepute să reziste la ani de utilizare, încorporăm acest lubrifiant în interiorul cartușului pentru o funcționare fără întreținere.

Ca urmare a acestei tehnologii de ultimă oră, bateriile noastre au un unghi de funcționare foarte larg, permițându-ți să controlezi exact debitul și temperatura apei. Ca toate tehnologiile noastre, GROHE FeatherControl este încă un exemplu perfect de design și tehnologie care lucrează în armonie pentru a-ți oferi o experiență perfecta, prin folosirea lor.

GROHE FeatherControl unghiul de operare

Această acoperire specială a discurilor ceramice și rezervorul de lubrifiere din cartușele GROHE FeatherControl asigură o precizie fără efort.

GROHE FeatherControl garantează buna funcționare ca în prima zi, chiar și după multi ani.

Categorii de produse recomandate:

Eurodisc Joy

Eurocube Joy