GROHE SilkMove®

Manevrarea ușoară a bateriei

Cea mai fină manevrabilitate pentru o precizie fără efort și un confort maxim care durează o viață.

Doar bateriile Grohe oferă experiența unică GROHE SilkMove®. Manevrabilitatea fină a bateriilor cu monocomandă, exprimă perfect calitatea și superioritatea brandului nostru. Cartușul GROHE SilkMove® asigură un control gradual și precis al debitului și temperaturii apei.

Cartușul este elementul central al fiecarei baterii și este locul unde sunt amplasate discurile ceramice. Discurile sunt fabricate dintr-un aliaj ceramic certificat spațial, acesta permițând o alunecare de mare precizie. Suprafața de tip oglindă a discurilor este apoi acoperită cu un lubrifiant special cu tehnologie Teflon® pentru o utilizare fără frecare. Mânerul bateriei monocomandă este conectat la discuri printr-un element din alamă solidă pentru o rezistență și durabilitate maximă. Este esențial ca prelucrarea și calitatea acestor parți componente să fie la cele mai înalte standarde, astfel încât să ofere performanțe de neegalat.

GROHE este unul dintre cei mai importanți producători de baterii din lume și una din puținele companii care produce propriile cartușe. Cartușele noastre sunt proiectate să reziste utilizării pe parcursul multor ani, fără să se defecteze.

Într-un test de rezistență la scară largă pentru bateriile cu monocomandă, TÜV SÜD din Germania a examinat uzura mecanică a produselor a nouă producatori internaționali renumiți. Printre aspectele testate s-au numărat forțele de acționare în mișcarea manetei, cuplul de separare după o perioadă de repaus prelungită, precizia de funcționare și etanșeitatea. Rezultatul: GROHE este câștigătorul clar testului .

GROHE SilkMove

Discurile ceramice speciale și tehnologia Teflon® folosite la producerea cartușelor GROHE SilkMove® asigură o precizie fără efort care durează o viață

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove® unghiul de funcționare.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove® garantează buna funcționare ca în prima zi, chiar și după 20 de ani.

Categorii de produse recomandate:

Allure

Atrio One

Eurostyle Cosmopolitan

Quadra