GROHE Sensia® Arena

Igiena

Este GROHE Sensia® Arena ușor de întreținut?

Da, foarte ușor. Este mai rapid și mai ușor de curățat decât o toaletă convențională, grație mecanismului de autocurățare, a vasului de toaletă fără margini și a suprafeței antibacteriene AquaClean. În plus, înlocuirea filtrului de aer se realizează foarte repede.

Din ce material sunt realizate capacul și colacul toaletei cu duș Sensia Arena®?

Capacul și colacul sunt fabricate din Duroplast.

Cum stă vasul dușului de toaletă Sensia Arena® curat?

Dușul de toaletă Sensia Arena® utilizează două tehnologii de igienă diferite pe suprafețele ceramice. HyperClean este un geam anti-bacterian care previne creșterea bacteriilor. Iar AquaCeramics este un înveliș anti-lipire și un strat de acoperire care respinge murdăria. Ai, de asemenea, liniștea care vine odată cu Triple Flush Vortex.

Ce înseamnă certificarea SIAA pentru toaletă de la Sensia® Arena?

Certificatul SIAA este o "măsurătoare a activității antibacteriene". Numai produsele care au o activitate antibacteriană mai mare de 99,9% se pot încadra pentru a purta sigla SIAA.

De ce dușul de toaletă Sensia® Arena are două duze?

O duză este pentru Spray Spray, cealaltă este pentru dușul feminin. Produsele concurenților noștri se bazează în cea mai mare parte pe o duză pentru ambele. Noi credem că, din punctul de vedere al femeii, având un duș dedicat feminin este mai igienic.

De ce duzele dușului de toaletă Sensia® Arena se auto-curăță?

Duzele care se spală singure folosesc apă pură. Atunci când duza automată de pulverizare pornește imediat, apa iese din spray și, în acest fel, clătește duza. După ce ai terminat de utilizat sprayul, programul de curățare automată va funcționa. Duza este, de asemenea, fabricată din material antibacterian.

Din ce materiale sunt făcute duzele dușului de toaletă Sensia® Arena?

Duzele sunt realizate din plastic antibacterian.

Se pot înlocui duzele de la dușul de toaletă Sensia® Arena?

Da, duzele sunt înlocuibile și sunt listate ca piese de schimb: 14928000 pentru Spray posterior; 14929000 pentru dușul feminin.

Operarea

Pot persoanele cu probleme de sănătate să utilizeze GROHE Sensia® Arena?

Da, de fapt, este deosebit de potrivit pentru persoanele cu probleme de sănătate. Oferind un astfel de grad ridicat de igienă, ajută la prevenirea iritațiilor pielii. Iar pentru cei care suferă de hemoroizi, GROHE Sensia® Arena oferă o curățare blândă și eficientă, care poate ajuta la ameliorarea problemei.

Pot folosi copiii GROHE Sensia® Arena?

Copiii pot folosi GROHE Sensia® Arena, de asemenea. Desigur, trebuie să li se arate cum să o folosească corect, dar odată ce au învățat cum funcționează, ea devine o modalitate ideală de a promova igiena în cadrul familiei.

Poate fi utilizat GROHE Sensia® Arena fără funcția de duș?

Desigur, poți alege să folosești GROHE Sensia® Arena ca orice toaletă obișnuită.

Cum funcționează capacul automat și deschiderea sezutului la Sensia Arena® montat pe perete?

Când senzorul detectează că te apropii doar de capac ori de capac si sezut, se va deschide automat. Acest lucru poate fi setat prin intermediul telecomenzii prin selectarea uneia dintre următoarele: deschiderea și închiderea automată a capacului si șezutului; sau deschiderea și închiderea automată a capacului; sau poți dezactiva complet funcția automată. Deschiderea și închiderea capacului și șezutului pot fi, de asemenea, operate de telecomandă.

Care dintre funcțiile dușului de toaletă Sensia Arena® pot fi activate prin intermediul panoului de control al scaunului?

Spray-ul posterior și dușul feminin pot fi activate prin panoul de control al șezutului. De asemenea, poți regla presiunea apei pentru ambele funcții.

Cum se activează uscătorul la dușul de toaletă Sensia Arena®?

Uscătorul poate fi activat prin intermediul telecomenzii și al aplicației smartphone. Poți alege între cele trei setări ale temperaturii aerului.

Poți folosi ambele brațe în același timp la dușul de toaletă Sensia Arena®?

Nu, nu este posibil.

Cât durează filtrul de carbon pentru absorbția mirosului de la dușul de toaletă Sensia Arena®? Și cine este calificat să înlocuiască filtrul?

Există două tipuri de filtre de absorbție a mirosurilor. Filtrul de aer este foarte ușor de accesat și curățat. Îți recomandăm să îl cureți de două ori pe săptămână. Filtrul de carbon durează șapte ani. Doar echipa de post-vânzare GROHE îl poate înlocui din cauza duratei lungi de viață.

Comenzi din Smartphone/Telecomandă

Dacă aI mai multe telefoane smartphone în gospodărie, cum poți fi siguri că SENSIA ARENA utilizează setările personale potrivite la momentul potrivit?

Dușul de toaletă Sensia Arena® va detecta telefonul smartphone și va descărca setările personale numai după deschiderea capacului. Când te afli în baie și telefonul tău smartphone este conectat la Sensia Arena®, celelalte smartphone-uri din casă nu se vor putea conecta.

Cât de multe smartphone-uri pot fi utilizate cu dușul de toaletă Sensia Arena®?

Dușul de toaletă Sensia Arena® se poate conecta la maxim șapte smartphone-uri. Când adaugi un al optulea smartphone, Sensia Arena® îl va șterge pe primul. Cu toate acestea, un singur smartphone se poate conecta la un moment dat.

Ce fel de tehnologie wireless utilizează dușul de toaletă Sensia Arena®?

Bluetooth.

Ce se întâmplă dacă telecomanda cade în apă?

În cel mai rău caz, va înceta să funcționeze. Telecomanda nu este rezistentă la apă.

Instalarea și Rapid SL

Unde pot găsi detaliile tehnice?

Poți descărca broșura noastră pentru toate detaliile tehnice. Sau poți căuta, de asemenea, pagina noastră cu detalii despre produs.

Brochures download

Instalarea este complexă?

Instalarea trebuie efectuată de un instalator calificat și profesionist. Poți găsi un specialist instalator lângă tine aici:

De ce este numărul ramei Rapid SL 39128001 diferit de cel al modelului 39128000? Ambele sunt pentru toaleta cu duș Sensia Arena®.

Locurile liniilor de conexiune la apă și electricitate sunt diferite la 39128001 și 39128000. 39128001 este potrivit atât pentru Sensia Arena®, cât și pentru IGS®, în timp ce modelul 39128000 este potrivit doar pentru Sensia Arena®.

Cum funcționează sistemul de spălare automată Sensia Arena® cu montare pe perete?

Funcția de spălare automată al toaletei Sensia Arena® va funcționa numai după ce ai montat setul de spălare automată numărul 46944000. Senzorul te va detecta apropiindu-te și va porni programul de curățare automată. Poți, de asemenea, să o setezi astfel încât toaleta să se spele automat atunci când te ridici. De asemenea, poți controla spălarea prin aplicația de smartphone și utilizând telecomanda.

Ce modele sunt compatibile cu setul de spălare automată numărul 46944000?

Poți instala setul de spălare automată cu toate cisternele GROHE Rapid SL GD2.

Care este înălțimea minimă la care poate fi montat dușul de toaletă Sensia Arena®? Care este înălțimea medie?

Înălțimea depinde de cadrul de montare ales - acestea au locuri de plasare standard. Înălțimea scaunului este de 445 mm pe baza cadrului mediu.

Vasul de toaletă din ceramică se fixează în dușul de toaletă Sensia Arena® de jos sau deasupra?

Deasupra.

Toaleta cu duș Sensia Arena® vine cu o țeavă de livrare și cu toate celelalte componente pentru conectarea la rețeaua de alimentare cu apă și electricitate?

Da, dușul de toaletă Sensia Arena® este dotat cu un cablu de alimentare electrică și o priză de conectare, o supapă T, un furtun flexibil și o supapă unghiulară. Țeava de admisie și conducta de evacuare nu sunt incluse, deoarece acestea vin împreună cu rama Rapid SL.