Baterii cu montare pe perete

Baterii de perete pentru modele moderne de lavoar

Baterii de perete pentru modele moderne de lavoar

Indiferent dacă alegi un lavoar de mică adâncime montat pe blat din cel mai recent material compozit sau un lavoar simplu din sticlă, o baterie GROHE încastrată va aduce un aspect elegant și confort zonei lavoarului.

Pentru o baie modernă de designer, o baterie de lavoar încastrată este partenerul perfect pentru design-urile moderne de lavoare de astăzi. Acolo unde cândva alegerea era limitată, lavoarele vin acum într-o gamă variată de forme, dimensiuni, culori și materiale. Lavoarele adânci sunt acoperite cu lavoare dreptunghiulare mari și puțin adânci, în timp ce mobilierul de baie expansiv suspendat poate fi găsit cu lavoare una lângă alta. Pentru modelele de lavoare fără găuri de montare, va trebui să alegeți fie o baterie pentru lavoar, fie un o baterie montată pe perete.

Gama noastră de baterii de lavoar cu montare pe perete include:

  • Baterie cu 2 ieșiri, cu un singur mâner
  • Baterie cu 3 ieșiri, cu doua mânere

Instalare
Bateriile montate pe perete au un corp încastrat. Acest lucru ar trebui să fie luat în considerare în timpul etapei de planificare a proiectului tău, deoarece conductele și corpul bateriei vor trebui instalate înainte de a placa baia.

Veris F-digital 2-hole basin mixer

Baterii de lavoar montate pe perete cu două ieșiri

Dispunând de o baterie monocomandă, cu tehnologia GROHE SilkMove®, stilul modern al bateriilor noastre cu 2 ieșiri montate pe perete este garantat să îmbunătățească cele mai recente modele de lavoare montate pe blat. La fel ca toate bateriile montate pe perete GROHE, acestea sunt concepute pentru a fi utilizate cu un corp de baterie încastrat – dând un aspect curat zonei lavoarului. Modelele sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri și bugete pentru a se potrivi cerințelor tale

O gamă de lungimi de pipă Aliniate cu tendința pentru dimensiuni mai mari ale bazinelor, bateriile montate pe perete din gamele noastre Veris și Allure oferă o gamă de două lungimi de pipă: 180 mm și 220 mm.

GROHE AquaGuide: Pentru o funcționalitate suplimentară, bateria cu 2 orificii montată pe perete din colecția noastră Eurosmart Cosmopolitan dispune de GROHE AquaGuide – un perlator reglabil, care poate fi înclinat într-un unghi pentru a livra apa în poziția optimă.

GROHE Ondus® 3-hole basin mixer

Baterii de lavoar montate pe perete cu trei ieșiri

Pentru cel mai nou design interior de ultimă generație, alegeți o baterie de lavoar cu 3 ieșiri, montată pe perete. Designul lor simetric și corpul încastrat facilitează coordonarea fără efort cu chiuvete mari montate pe blat, pentru a adăuga un plus în noul tău proiect de baie.

Potrivirea perfectă: Indiferent cât de mare este lavoarul tău, avem o baterie pe măsură. Baterii de lavoar cu 3 ieșiri montate pe perete la noi gamaVeris și Allure sunt disponibile cu o gamă de lungimi ale duzei – 180 mm și 220 mm.

Funcționare lină Indiferent dacă alegi mânere în cruce sau pârghie, toate bateriile noastre montate pe perete cu două mânere au discuri ceramice premium, pentru a asigura rotirea lină a mânerului bateriei.

Game de produs recomandate

Atrio One

Grandera

Quadra

Veris