Baterii de duș

Baterii de duș GROHE – pentru o baie coordonată

Atunci când o baterie cu termostat nu este o opțiune, alege o baterie de duș GROHE. Dispunând de tehnologia GROHE SilkMove®, bateriile noastre de duș cu o monocomandă oferă un control fin și precis al debitului și temperaturii apei către pălăria de duș.

De la stilul direcțional al colecțiilor noastre Cosmopolitan, până la designul clasic al gamei noastre Authentic, oferim o gamă completă de baterii de baie pentru a îndeplini specificațiile de design ale noii tale băi.

Toate liniile de baterii GROHE includ o gamă de baterii de duș și baterii pentru cadă/duș. Indiferent dacă dorești o baterie de baie/duș aparentă sau un model încastrat, gama noastră largă de modele și opțiuni de montare asigură potrivirea perfectă, de fiecare dată.

Eurodisc Cosmopolitan Basin mixer

Baterii de duș

Crearea unei scheme de baie coerentă este ușoară cu GROHE. Toate colecțiile noastre de baterii includ o gamă de baterii de duș cu același design izbitor ca și bateriile noastre pentru lavoar. Pentru o zonă de duș cu o singură pălărie de duș, alege una dintre bateriile noastre de duș. O gamă de baterii încastrate și aparente asigură potrivirea perfectă de fiecare dată, în timp ce tehnologiile GROHE oferă performanțe imbatabile pentru anii următori.

Funcționalitate adaugată:
Pentru confort la duș, bateriile de duș aparente din colecția noastră Eurosmart Cosmopolitan dispune de o tavă de depozitare pentru șampoane și geluri de duș.

Eurostyle Basin mixer

Baterii pentru cadă/duș

Dacă dorești să instalezi un duș pentru, atunci alege o baterie pentru cadă/duș. Gama noastră de baterii include două stiluri de baterie pentru cadă/duș:

  • Baterii de cadă/duș aparente – concepute pentru a fi montate direct peste cadă, acestea au o gura de baie plus o ieșire de apă la care să atașeze furtunul de duș.
  • Baterii de cadă/duș încastrate – corpul bateriei este încorporat în perete. Conceput pentru a fi utilizat cu o pipă de cadă pentru umplere și un singur duș, acest stil poate fi folosit și cu două pălării de duș: o pară mobilă și o pălărie de duș.

Recommended product ranges

Concetto

Eurodisc Joy

Eurosmart Cosmopolitan