Ce este o baterie cu termostat?

O baterie cu termostat este o parte esențială a unui duș bine proiectat. Sigur, convenabil și economic, asigură plăcerea maximă la duș, protejându-te în același timp pe tine și familia ta de riscul de opărire.

Ce este o baterie cu termostat de duș?

O baterie cu termostat menține o temperatură exactă a apei pe toată durata dușului. Te protejează de orice schimbări bruște în alimentarea cu apă a dușului, așa că, chiar dacă cineva trage apa la toaletă sau deschide bateria din bucătărie, temperatura dușului tău va rămâne aceeași.

Cum funcționează un o baterie cu termostat?

Bateriea cu termostat amestecă apa caldă și rece la temperatura preselectată și reacționează instantaneu la orice modificare a presiunii sau a temperaturii sursei de apă prin reajustarea amestecului de apă caldă și rece. Dacă există o defecțiune în alimentarea cu apă rece, supapa termostatică se va închide automat.

GROHE CoolTouch

Care sunt beneficiile?

Siguranță Temperatura apei preselectată rămâne constantă pe toată durata la duș, astfel încât nu există riscul de opărire din cauza creșterii bruște a temperaturii și nici șocuri surprinzătoare în cazul în care temperatura scade. Tehnologia GROHE CoolTouch® asigură că suprafața exterioară nu este niciodată prea fierbinte la atingere.

Comoditate – Bateriile noastre cu termostat vor menține temperatura apei preselectată, lăsându-te să te relaxezi și să te bucuri de experiența la duș. Dacă dorești să oprești apa (de exemplu, să îți șamponezi părul), termostatul va găsi automat exact aceeași temperatură atunci când repornești fluxul.

Economie – Instalează o baterie cu termostat și poți economisi apă și energie. Datorită eficienței lor, o baterie cu termostat de duș se va amortiza într-o perioadă scurtă de timp. Testează calculatorul nostru de economisire a apei pentru a afla cât de mult poți economisi.

Datorită performanței lor remarcabile și tehnologiei GROHE TurboStat® technology, bateriile noastre cu termostat de duș au ieșit pe top în mai multe teste independente.

Grohtherm 3000 Cosmopolitan thermostatic mixer

Game de produs recomandate

Shower Thermostats

Shower Systems

Shower Thermostats