Baterii de duș cu termostat

Cu o gamă largă de modele din care să alegi și o serie de caracteristici integrate, bateriile de duș cu termostat GROHE duc siguranța și plăcerea dușului la următorul nivel.

Grohtherm 3000 Cosmopolitan Thermostatic shower mixer

Opțiuni de design - baterii cu termostat aparente și încastrate

Bateriile de duș cu termostat de duș GROHE completează colecțiile noastre de baterii – astfel încât să poți crea o baie de lux complet coordonată. Gama noastră include baterii cu termostat aparente și încastrate. Bateriile cu termostat încastrate sunt compuse din două părți:

  • O supapă încorporată, care este ascunsă în spatele plăcilor.
  • O placă de perete(sau set de ornamente) care este fixată pe perete. Aceasta este partea vizibilă.

Cu o baterie cu termostat aparentă, întregul corp este fixat pe perete și include o ieșire de apă la care conectați furtunul dușului dvs. de mână. Bateriile termostatice de cadă/duș montate pe perete încorporează, de asemenea, o gura de baie. thermostatic bath/shower mixers also incorporate a bath spout.

Concealed Grohtherm 3000 Cosmopolitan thermostat
GROHE TurboStat

Baterii de duș cu termostat - monocomandă

Bateriile noastre cu termostat de duș oferă un control precis asupra temperaturii apei la duș. Răspunzând oricăror fluctuații ale alimentării cu apă, te poți bucura de duș în siguranță, știind că temperatura va rămâne constantă pe toată durata.

Toate modelele au un buton SafeStop setat la 38º Celsius pentru a preveni creșterea accidentală a temperaturii dușului și un EcoButton pentru a reduce consumul de apă cu până la 50%.

Bateriile cu termostat de duș încastrate pot fi utilizate fie cu o pălărie de duș, fie cu o pară de duș mobilă. Dacă designul dușului tău include mai multe capete de duș, alege un baterie cu termostat pentru cadă/duș

Exposed Grohtherm 3000 Cosmopolitan thermostat
Grohtherm 3000 Cosmopolitan Thermostatic bath/shower mixer

Baterii cu termostat pentru cadă/duș - cu mai multe ieșiri

Bateriile cu termostat aparente pentru cadă/duș au o pipă pentru cadă și o ieșire pentru furtunul de duș, care este apoi conectat la para mobilă. Bateriile cu termostat de cadă/duș încastrate îți permit să creezi mai multe configurații diferite de duș, inclusiv:

  • Pipă de cadă + pară mobilă
  • Pălărie de duș + pară mobilă

O a treia ieșire de apă opțională permite realizarea următoarelor configurații de duș:

  • Pălărie de duș + pară mobilă + pipă de cadă
  • Pălărie de duș + pară mobilă + spray-uri pentru corp

Pentru a beneficia de a treia ieșire este necesară o supapă de închidere..

Grohtherm 3000 Cosmopolitan bath thermostat

Game de produs recomandate

Shower Systems

Grohtherm 3000 Cosmopolitan