Găsește un Partener Grohe
Showrooms
  • Showroom
  • Partener Service

Catalogul Meu

Nu ai alocat niciun produs.

Odată ce ai adăugat produse în catalog, vei putea descărca lista ta chiar aici.

0 Produs(e)
Descarcă PDF
Șterge tot

Acest produs este deja adăugat în catalogul tău.

CARACTERISTICILE PRODUSULUI

SIMȚIȚI BENEFICIILEȘI CARACTERISTICILE ȘI FUNCȚIILE INOVATIVE

CARACTERISTICIȘI FUNCȚII INOVATIVE– Chiuvetele GROHE prezintă caracteristici inteligente, care fac din spălat o corvoadă mai mică. Chiuvetele noastre sunt ușor de curățat, reduc zgomotul apei și chiar sunt dotate cu un sistem pentru deșeuri cu acționare de la distanță. Nu trebuie decât să alegi mărimea și stilul preferate.

MOMENTS OF TRUTH

GROHE StarLight

O suprafață strălucitoare, durabilă, care va face ca chiuveta ta să arate mereu excelent. GROHE folosește inox dintr-o clasă peste standard, iar tehnica noastră inovativă de periere creează o suprafață fină, ușor de curățat.

GROHE QuickFix

Instalează-ți chiuveta ușor cu ajutorul sistemului nostru QuickFix. Orificiile pre-perforate asigură de asemenea deplina reversibilitate a majorității chiuvetelor noastre.

GROHE Whisper

Redu zgomotul din bucătărie grație chiuvetelor noastre cu izolație specială, care minimizează zgomotul de la nivelul bolului.

MATERIAL

Seriile de chiuvete de bucătărie K300-K1000 sunt tratate cu fibre vegetale speciale (Tampico) care dau chiuvetelor aspectul satinat extrafin. Tehnica patentată de periere GROHE creează o suprafață din oțel inoxidabil care este mai fină și mai puțin poroasă decât cea a multor alte mărci, făcând curățarea chiuvetelor ușoară și sporind semnificativ durabilitatea lor.

AISI 304 - STAINLESS STEEL

AISI 304 - STAINLESS STEEL

La fiecare model de chiuvetă, GROHE utilizează oțel inoxidabil AISI 304, depășind standardul de calitate din domeniu. Grație procentelor ridicate de crom și nichel conținute, oțelul AISI 304 oferă un finisaj deosebit de strălucitor și face produsele rezistente la rugină și coroziune.

AISI 316 – STAINLESS STEEL (MARINE STEEL)

AISI 316 – STAINLESS STEEL

Cu AISI 316 disponibil în seria K400 +, GROHE oferă o soluție durabilă chiar și pentru regiunile cu un climat sărat, care provoacă rugină. Cunoscut și sub numele de "oțel marin" AISI 316 conține procente ridicate de crom, nichel și molibden, ceea ce face ca acest oțel să fie extrem de rezistent la rugină și coroziune și chiar acizi sau clor.

PROCESUL DE PRODUCȚIE

Colecția de chiuvete GROHE acoperă fiecare nivel, de la cel de intrare la modele sofisticate, minimaliste. Modul în care este produsă chiuveta ta va influența atât durabilitatea, cât și spațiul și eleganța acesteia. Iată cele trei tipuri de fabricație pe care le folosim:

CHIUVETELE TURNATE
Fiecare chiuvetă este turnată dintr-o singură foaie de oțel de calitate superioară, utilizând o matriță de presare. Orificiile pentru robinet și pentru sistemul de deșeuri sunt perforate ulterior. Această metodă creează chiuvete robuste chiar și în forme complexe, creând o chiuvetă care este atât durabilă, cât și accesibilă.

CHIUVETELE TURNATE-SUDATE
Cadrul și bolul chiuvetei sunt presate într-o formă de inox de înaltă calitate înainte de a fi sudate împreună. Acest proces permite crearea de boluri mai adânci, pereți mai verticali în interior și o rază mai subțire între bol și cadru, pentru un aspect atractiv, modern.

CHIUVETELE CURBATE-SUDATE
Oțelul de înaltă calitate este tăiat cu laser după model înainte de a fi îndoit în forma bolului. Acest bol este apoi sudat de cadrul chiuvetei. Această metodă permite unghiuri interne mai clare în bol, cu o rază foarte îngustă - ideal pentru design-uri minimaliste de chiuvete. Deoarece nu există turnare, oțelul rămâne mai neted și își păstrează grosimea originală, chiar și în partea inferioară a bolului.

Calitate

Reputația GROHE privind calitatea se aplică fiecărei chiuvete din gama noastră. Cu grosimi de oțel care variază de la 0,6 mm pe segmentul prețului de intrare până la 1mm pe gamele premium, fiecare model utilizează oțel deasupra standardelor din domeniu iar procesul nostru patentat de periere creează o suprafață super-netedă care este ușor de curățat. Pentru reasigurare suplimentară, fiecare chiuvetă GROHE este livrată cu o garanție de cinci ani, la fel ca și robinetele noastre.

Garanție 5 Ani

TIPURI DE MONTAJ

ÎNCORPORAT STANDARD

ÎNCORPORAT STANDARD

Încorporat tradițional cu o muchie verticală de 8mm.

MUCHIE PLATĂ

MUCHIE PLATĂ

O muchie originală cu profil înclinat de 3mm, care adaptează eleganța extremă cu ușurința în instalare.

MONTARE SUB-NIVEL

MONTARE SUB-NIVEL

O idee atractivă și contemporană pentru instalarea sub nivelul blatului de lucru.

MONTARE ÎNCASTRATĂ

MONTARE ÎNCASTRATĂ

Produsul este încastrat cu o retragere de 1,5mm adâncime, fiind astfel perfect la nivel cu blatul de lucru. Alternativ, poate fi instalată și pe blatul de lucru.