Găsește un Partener Grohe
Showrooms
  • Showroom
  • Partener Service

Catalogul Meu

Nu ai alocat niciun produs.

Odată ce ai adăugat produse în catalog, vei putea descărca lista ta chiar aici.

0 Produs(e)
Descarcă PDF
Șterge tot

Acest produs este deja adăugat în catalogul tău.

GROHE & CEA MAI BUNĂ TEHNOLOGIE A APEI

Apa nu este doar cea mai de preț resursă, dar este și la baza tuturor vietăților. GROHE și BWT, experții de top în apă din Europa, reprezintă siguranță, igienă și cele mai înalte standarde de calitate. Am combinat expertiza celor două companii pentru a furniza o nouă experiență a apei.

Răcorire pură

Apa de la baterie este acum transformată în răcorire pură, folosind produsele din gama GROHE Blue. GROHE Blue filtrează apa cu tehnologia furnizată de BWT și este răcită la temperatura ideală pentru a te putea bucura de ea.

Inovațiile globale ale BWT oferă tuturor gurmeților o apă cu gust răcoritor, filtrată de tehnologia unică Mg2+ patentată de BWT și îmbunătățită cu magneziu. Perfectă pentru a te răsfăța zi de zi când bei apă.

Available now in our online shop Buy now.

Cum funcționează filtrul

Filtrele GROHE Blue folosesc un proces de filtrare în cinci etape pentru a elimina chiar și cele mai mici particule din apă, lăsând doar mineralele importante pentru sănătatea ta.

  • Pre-filtrare: Filtrează particulele de nisip și murdărie.
  • Pre-filtrare cu carbon activat: elimină clorul, anumite componente organice, inclusiv insecticide și pesticide.
  • Agent de schimb de ioni de înaltă performanță: elimină depunderile de calcar și substanțe metalice.
  • Filtrare cu carbon activ: Apa este filtrată și purificată iar minerale esențiale sunt păstrate.
  • Filtrare fină: prinde chiar și cele mai mici particule rămase.

Mărimea și tipul filtrelor

Sistemele GROHE Blue îți oferă de asemenea și o varietate de dimensiune de filtre și trei tipuri de filtre. Asta înseamnă că poți avea apă potabilă de calitate chiar daca trăiești în zone cu apă tare sau apă moale:

Filtrele GROHE Blue: 600-3000 litri

Apă de băut rafinată:

Filtrul nostru standard de 600 litri de înaltă performanță este inclus în toate seturile GROHE Blue, iar filtrele de schimb sunt disponibile în trei dimensiuni - 600L, 1500L și 3000L. Fiecare cartuș de filtru GROHE Blue folosește tehnologia în cinci etape pentru a elimina toate substanțele din apă care îi alterează gustul. Filtrarea cu carbon elimină clorul, pe când agentul de schimbi de ioni de înaltă performanță reduce depunerile de calcar și metalele grele, pentru ca tu să ai parte de apă de băut proaspătă, inodoră cu un gust răcoritor și pur.

Filtru cu carbon activ GROHE Blue

Soluția ta pentru zonele cu apă moale:

Ideal pentru zonele cu apă moale, filtrul cu carbon activ îmbunătățește gustul prin eliminarea clorului și a subtanțelor de metal dar nu schimbă duritatea apei.

Filtrul GROHE Blue Magnesium+

Pentru un gust mai bun și beneficii pentru sănătatea ta:

Bucură-te de beneficiile pentru sănătatea ta alegând modelul de filtru Magnesium+. Folosește procesul nostru de filtrare în cinci etape și, de asemenea, adaugă magneziu apei. Cauți ceva pentru pasionații de ceai și cafea? Atunci asta este opțiunea pentru tine, cu magneziu adăugat, ai parte de cea mai buna cafea și cel mai bun ceai posibil.

">

Filter

Filtru
Filtru capacitate L
Filtru capacitate M
Filtru capacitate S
Filtru Magnesium+
Filtru carbon activat

Descoperă GROHE Blue