<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

Filtru pentru GROHE Watersystems

Sistemele de apă GROHE sunt echipate cu filtre de înaltă performanță. Folosesc diferite tehnologii de filtrare pentru a îndepărta chiar și cea mai mică urmă de impurități din apă – păstrând în același timp toate mineralele benefice pentru sănătate. Dincolo de a garanta un gust îmbunătățit, filtrul îndeplinește o altă funcție importantă: prin filtrarea calcarului, asigură că sistemul de apă poate funcționa perfect pe o durată extinsă de viață

GROHE & BWT BEST WATER TECHNOLOGY

Apa nu este doar cea mai prețioasă resursă din lume, ci și baza tuturor viețuitoarelor. GROHE și BWT, cei mai importanți profesioniști în domeniul apei din Europa, reprezintă siguranță, igienă și cele mai înalte standarde de calitate. Am combinat expertiza celor două companii pentru a oferi o experiență cu apa complet nouă.

Toate filtrele sunt produse și testate conform standardelor HACCP de siguranță alimentară și asigură cea mai bună calitate posibilă a apei.

Alegeți ce tip de filtru vi se potrivește

Sistemele GROHE Blue® vă oferă, de asemenea, o varietate de dimensiuni ale filtrului, precum și diferite opțiuni de tip de filtru, ceea ce înseamnă că puteți obține apă potabilă indiferent dacă locuiți într-o zonă cu apă dură sau mai puțin dură:

FILTRU GROHE BLUE CU CARBON ACTIV

Soluția ta pentru zonele cu apă mai puțin dură

Dacă locuiți într-o zonă cu apă mai puțin dură, filtrul de cărbune activ este potrivit pentru tine. Îmbunătățește gustul, dar lasă neatins nivelul de carbonați din apă.

FILTRU GROHE BLUE MĂRIMEA S, M ȘI L

Apă de baut îmbunătățită

Filtrele mărimea S, M și L folosesc o tehnologie de filtrare pentru a îndepărta chiar și cea mai mică urmă de impurități din apă - păstrând în același timp toate mineralele benefice pentru sănătate. Filtrul îndeplinește, de asemenea, o altă funcție esențială: prin filtrarea calcarului se asigură că răcitorul poate funcționa perfect pe o durată extinsă de viață.

FILTRU GROHE BLUE CU MAGNEZIU + ZINC

Pentru un gust îmbunătățit și beneficii pentru sănătate

Pentru gustul îmbunătățit și beneficii pentru sănătate, filtrul cu magneziu + zinc este alegerea ideală. Acesta adaugă până la 35 mg de magneziu și până la 3 mg de zinc la fiecare litru de apă, ajutând la obținerea unei cantități suficiente din aceste minerale esențiale, oferind în același timp cel mai bun ceai și cea mai bună cafea.

FILTRU GROHE BLUE ULTRASAFE

Transformă apa de la baterie în apă cu gust îmbunătățit, fără plumb, bacterii și microplastice.

Filerul UltraSafe este potrivit pentru zonele cu apă foarte contaminată și elimină chiar și cele mai mici particule. Îndepărtează microplasticul (> 1µm), 99,999% din bacterii și până la 99,5% plumb. Formează o barieră pentru microorganismele dăunătoare și garantează puritatea și igiena totală. Rezultatul este cea mai pură apă de băut.

Tehnologia filtrului cu osmoză inversă

Noile filtre GROHE Blue cu osmoză inversă elimină în mod semnificativ substanțele chimice, virușii, hormonii și alte impurități pentru a facilita consumul sigur de apă acolo unde este nevoie. Cu ajutorul acestuia, toată lumea se poate bucura de un gust pur de apă și de apă potabilă de înaltă calitate.

Filtru cu Osmoză inversă

Noua noastră tehnologie de filtrare prin osmoză inversă reduce semnificativ substanțele dăunătoare precum metalele, materialele plastice, bacteriile, virușii și hormonii din apă. Rezultatul: cea mai pură apă de băut.

Filtru de mineralizare prin osmoză inversă

Sistemul de mineralizare prin osmoză inversă reduce semnificativ substanțele dăunătoare și adaugă silicat și magneziu în apă. Pentru o experiență cu un gust îmbunătățit chiar de la bateria de acasă.

Compatibilitate

Găsește filtrul potrivit pentru sistemul tău

Filter

Filtru capacitate L
GROHE Blue
Filtru capacitate L
40412001
Filtru capacitate M
GROHE Blue
Filtru capacitate M
40430001
S-size filter starter set
GROHE Blue
S-size filter starter set
40438001
Filtru capacitate S
GROHE Blue
Filtru capacitate S
40404001
Filtru carbon activat
GROHE Blue
Filtru carbon activat
40547001
Magnesium + Zinc filter
GROHE Blue
Magnesium + Zinc filter
40691002
UltraSafe filter
GROHE Blue
UltraSafe filter
40575002