Caracteristicile Bateriilor de Bucătărie

Pentru a se adapta tuturor nevoilor și dorințelor tale, sistemele de apă și bateriile de bucătărie GROHE au caracteristici centrate pe utilizator și detalii candide care fac diferența. Mai multe opțiuni, mai mult confort și mai multă flexibilitate: din acest motiv produsele noastre s

SMARTCONTROL

SmartControl Kitchen îți pune la îndemână controlul precis.

În loc să folosești mânerul poți porni sau opri debitul de apă prin apăsarea butonului de pe pipă - ideal pentru acele momente în care ai mâinile ocupate deoarece poate fi acționat folosind încheietura sau cotul. Pentru a controla debitul trebuie doar să învârți de pipă, cumutând cu ușurință între eco-flow și jetul puternic.

Pentru a regla temperatura apei, învârte ușor corpul pipei spre dreapta sau stânga. Pipa extractibilă îți oferă flexibilitate totală, iar cu această caracteristică și cu disponibilitatea celor trei modele cu 11 finisaje, ai la îndemână modelul perfect de baterie pentru bucătăria ta.

EASYTOUCH

Bucătăriile sunt locuri interactive, în care multi-tasking-ul este o necesitate. De ce să nu îți faci viața mai ușoară cu o baterie GROHE activată prin atingere? Am dezvoltat două soluții inovatoare care îți permit controlul debitului de apă fără a-ți folosi mâinile, făcând bucătăria ta un loc mai igienic, avantajos și mai ușor de folosit. Bateriile GROHE pot fi activate cu ușurință prin atingerea cu încheietura sau cu cotul. Vei avea mâinile și bateriile sclipitor de curate. Schimbă modul în care controlezi bucătăria cu o singură atingere.

Bucătăria este inima casei și, dacă suntem sinceri, uneori poate este haos. Cu bateriile inovatoare GROHE EasyTouch, mâinile murdare nu te vor încetini, iar contaminarea încrucișată face parte din trecut. Tehnologia ascunsă GROHE îți permite să pornești și să oprești apă cu o atingere a mâinii, încheieturii sau cu spatele mâinii, oriunde pe pipă. Renunță la urme de grăsime de degete și la lupta pentru a folosi mânerul cu cotul.

FOOTCONTROL

Pentru bucătăriile în care timpul este esențial și confortul este o necesitate, de să nu ai mâinile libere?

Noile baterii GROHE FootControl pot fi pornite și oprite cu o ușoară atingere cu piciorul în unitatea de bază, pentru a avea mâinile libere și bateria curata tot timpul. Trei din cele mai cunoscute baterii ale noastre sunt disponibile și cu tehnologia inovatoare FootControl, sau poți instala retrofit această caracteristică oricărei baterii GROHE de bucătărie cu pipă extractibilă. Ia-ți la revedere de la bacterii, mizerie și bătăi de cap, cu o atingere a piciorului!

ANDOCARE MAGNETICĂ

Datorită magneților puternici integrați, capul de pulverizare se retrage ușor și lin în poziția perfectă de fiecare dată după utilizare.

TIPURI DE PIPĂ

JETURI PUTERNICE

Gama noastră de opțiuni de pipă îți permite să îmbini confortul și comoditatea cu un design cu flexibilitate totală. Pipele noastre sunt disponibile în mai multe dimensiuni, de la pipă joasă compactă pentru spații restrânse până la pipe înalte pentru a umble oale. De asemenea, ai opțiunea de a alege între pipă cu formă U, C sau L pentru a se potrivi fără probleme stilului tău. Ai nevoie de mai multă flexibilitate? Pipele noastre pivotante sau cele cu pipă extractibilă oferă o rază mai mare de acțiune, mai multă putere și performanță pentru bucătăriile aglomerate.

PROFESSIONAL SPRAY

Include o pipă cu arc care pivotează 360° și care îți permite să comuți cu ușurință între aerator și pulverizare normală.

TRIPLĂ PULVERIZARE

Trei tipuri diferite de pulverizare - de trei ori mai multă flexibilitate în alegeri. Mulțumită funcției adaptabile la nevoile tale, Triple Spray, te poți ocupa de pregătirea mâncării și de curățenie în bucătărie cu ușurință și fără griji. Laminar Spray este proiectat pentru a nu stropi deloc. Shower Spray adaugă aer pentru un jet puternic, perfect pentru a spăla legumele și fructele. Inovatorul GROHE Blade Spray este un jet concentrat, perfect pentru a îndepărta murdăria, care folosește cu până la 70% mai puțină apă decât jeturile Laminar sau Shower. Alternează între cele trei tipuri de jet cu butonul de pe capul de pulverizare - sau folosește funcția inteligentă Pause pentru a întrerupe debitul de apă pentru o clipă. Proiectat cu gândul la nevoile unei bucătării aglomerate, GROHE Triple Spray te ajută în toate sarcinile din bucătărie.

PULVERIZARE DUALĂ EXTRACTIBILĂ

Mărește raza de acțiune a bateriei și oferă comutare ușoară între aerator și pulverizator.

AERATOR EXTRACTIBIL

Mărește raza de acțiune a bateriei tale.

FINISAJE

PVD COLORS

GROHE DFV (DEPUNERE FIZICĂ DE VAPORI)
FĂRĂ RIVAL, REZISTENT LA ZGÂRIETURI
TEHNOLOGIA NOASTRĂ DE ULTIMĂ ORĂ DFV DĂ VIAȚĂ CULORILOR NOASTRE NOI

În special în lumea soluțiilor de bucătărie în care suprafețele trebuie să reziste mult timp, finisajele de calitate și rezistente fac diferența între produsele bune și cele mai bune. Ambiția GROHE de a produce doar cele mai bune produse este motivul pentru care avem o tehnologie specială care garantează nu doar cele mai strălucitoare finisaje, dar și învelișul protector de cea mai înaltă calitate pentru a oferi clienților bucuria apei durabilă. Pentru bateriile noastre asta înseamna DFV, care este de 10 ori mai rezistentă la zgârieturi decât cromul și are o suprafață de 3 ori mai dură. Când vine vorba de chiuvete, DFV este ultimul strat aplicat oțelului inoxidabil pentru durabilitate extinsă. În plus, pe lângă rezistența materialului, finisajele sunt mai strălucitoare, de la Brushed Hard Graphite la Polished Cool Sunrise - pentru libertatea de a alege ceea ce se potrivește mai bine cu bucătăria ta.