<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

BAU

Simplitatea definește gama GROHE Bau. Bateriile din această gamă îmbină simplitatea cu stilul modern de viață, cu pipa cilindrică care adaugă un plus de grație, ideală pentru bucătăriile contemporane. Bateriile, disponibile în variantele cu pipă înaltă, medie sau joasă, sunt toate proiectate pentru a spori confortul utilizatorului, fie că ai nevoie de mai mult spațiu în bucătărie, sau doar cauți o soluție compactă. Fiecare baterie conține un mecanism de rotire lină pentru un plus de flexibilitate, iar tehnologia Easy Exchange Mousseur face schimbarea aeratorului mult mai ușoară pentru pipele joase și medii. Mulțumită tehnologiei GROHE Zero, apa din baterie este 100% liberă de plumb și nichel, garantat. Sistemul GROHE QuickFix Plus asigură că montarea este cu 65% mai rapidă decât cea a altor baterii asemănătoare, mulțumită bateriei preasamblate și a tehnologiei de instalare fără unelte. Cu un aspect curat, un design creat cu gândul la avantajele utilizatorilor, și o gamă amplă de opțiuni de design ale mânerului care sunt atât estetice cât și ergonomice, gama GROHE Bau este o potrivire perfectă pentru bucătăria ta clasică, contemporană sau cosmopolită.

GROHE QUICKFIX PLUS
Instalarea fără unelte și bateria preasamblată fac montarea cu până la 65% mai rapidă decât cea a altor baterii asemănătoare. Sistemul de fixare GROHE QuickFix Plus face montarea mai ușoară și fără bătăi de cap.

GROHE ZERO
Tehnologia GROHE a căilor interne de apă garantează că apa nu intră în contact cu nichel sau plumb în interiorul bateriei, pentru o apă potabilă pură, 100% fără nichel și plumb.

EASY EXCHANGE MOUSSEUR
Schimbă aeratorul bateriei cu ușurință, fără unelte, mulțumită mecanismului inteligent de deschidere cu monedă.

Bucătăria Ta

Design premiat și Funcționalitate Inovatoare

GĂSEȘTE UN SHOWROOM