GROHE Blue Home

GROHE Blue Home - Noul standard în confort

Ce poate fi mai ușor și mai convenabil – decât să obțineți apă potabilă direct de la bateria de bucătărie? Aceasta este concepția noastră asupra livrării la domiciliu.

Simplificați-vă viața

Gândiți-vă doar la efortul necesar pentru a asigura aprovizionarea constantă cu apă îmbuteliată a domiciliului. Statul la coadă în magazin, căratul baxurilor și a sticlelor grele (apropo, nu vă doare spatele din această cauză?). Și apoi trebuie să duceți ambalajele goale, înainte de a o lua de la capăt.

Timpul este prețios

Acum puteți petrece altfel acele minute prețioase petrecute conducând către supermarket, căutând un loc de parcare și cumpărând apă îmbuteliată. GROHE Blue Home înseamnă mai puțină frustrare, mai mult timp liber.

Obțineți mai mult spațiu

Spațiu: toți vrem mai mult spațiu. Și mai ales în frigider nu este niciodată suficient. Încercați să strecurați suficiente sticle cât să ajungă familiei într-un weekend. Dar totuși, ce bine că GROHE Blue Home livrează apa direct acasă, rece, doar la o apăsare de buton.

Comfort GROHE Blue

GROHE Blue Home economisește mai mult decât spațiu

Salvează planeta, pahar după pahar

Știați că este nevoie de un număr incredibil de 7 litri de apă, doar pentru a produce un singur litru de apă îmbuteliată? Ca să nu mai vorbim de emisiile de CO2. Atunci când alegeți un GROHE Blue Home, alegeți și o reducere uriașă de 61% a emisiilor de CO2, față de apa îmbuteliată.

Cel mai bun ambalaj pentru apă: Lipsa ambalajului

Poate părea evident, dar într-o lume care se scufundă încet într-o mare de plastic problema ambalajelor, practic indestructibile, devine mai urgentă ca niciodată. Însă, GROHE Blue Home are răspunsul: conceptul de "unbottled water".

PENTRU ECONOMIE PE TERMEN LUNG ȘI SCURT.

GROHE Blue Home este o investiție în mai multe moduri. Când te uiți la costurile furnizării de apă potabilă de calitate pentru familia și prietenii tăi 365 de zile pe an, vei vedea cât de repede începi să economisești în comparație cu apa îmbuteliată.

Un stil de viață mai sănătos

Cât de mult este suficient? Experții ne recomandă să bem cel puțin 2 litri de apă pe zi. Și totuși cu GROHE Blue Home este atât de ușor și plăcut să umpli un pahar cu apă răcoritoare, încât mulți revin pentru a-l reumple imediat. Și cu filtrul opțional Magnesium+, puteți fi sigur(ă) că veți obține doza necesară din acest mineral important în dieta dumneavoastră. 2 litri de GROHE Blue Home conțin la fel de mult magneziu cât 4 mere.

Garanția gustului pur

Dacă vă place ceaiul sau cafeaua, acum le veți iubi chiar mai mult. Apa plată aduce băuturile calde preferate la un alt nivel. Și datorită purității apei filtrate, aromele se pot dezvolta pe deplin – pentru o cafea cremoasă, de neuitat.

Găsiți un magazin de prezentare în apropiere

Descoperiți toate funcțiile GROHE Blue Home

Descoperiți funcțiile

GROHE Blue Home se integrează în orice bucătărie

Aflați mai multe
Brochure

Accesați acum broșura noastră GROHE Blue Home

Descărcați broșura