Găsește un Partener Grohe
Showrooms
  • Showroom
  • Partener Service

Catalogul Meu

Nu ai alocat niciun produs.

Odată ce ai adăugat produse în catalog, vei putea descărca lista ta chiar aici.

0 Produs(e)
Descarcă PDF
Șterge tot

Acest produs este deja adăugat în catalogul tău.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove

Doar bateriile GROHE îți oferă experiența unică GROHE SilkMove. Manevrarea bogată, lină a bateriilor noastre cu monocomandă transmite calitatea și superioritatea brand-ului nostru.

Feedback-ul senzorial oferit de bateriile GROHE este unul de esență - cum schimbi temperara de la caldă la rece, un disc ceramic glisează fără efort peste celălalt cu o precizie absolută. GROHE SilkMove este o senzație interactivă pe care o poți experimenta zi de zi pentru toată viața bateriei tale. Cartușul este centrul oricărei baterii și acolo sunt localizate și discurile ceramice.

GROHE SilkMove

Cartușul este piesa centrală a oricărei baterii și acolo sunt localizate și discurile ceramice. Sunt făcute din aliaj ceramic rezistent, un disc glisează peste celălalt cu o precizie extremă. Suprafața șlefuită a discurilor este apoi acoperită cu un strat de lubrifiant special cu tehnologie Teflon® pentru o performanță fără frecare. Mânerul bateriei este conectat la discuri prin elementul de alamă pentru putere și durabilitate maximă. Este esențial ca prelucrarea și calitatea acestori părți de precizie să fie de cea mai înaltă calitate, pentru a livră o performanță de neegalat.

GROHE se află printre cei mai buni producători de baterii din lume și este unul din puținii care își fabrică propriile cartușe. Suprafața șlefuită a discutilor este apoi acoperită cu un strat de lubrifiant special cu tehnologie Teflon pentru o performanță fără frecare. Iar pentru că bateriile noastre sunt proiectate să reziste anilor de folosință, am incorporat micro-perforații pentru acest lubrifiant în cartuș - pentru o viață întreagă de utilizare fără mentenanță.

Ca rezultat al tehnologiei de ultimă oră, bateriile noastre au un unghi de operare extra-amplu, pentru ca tu să controlezi cum vrei tu debitul de apă și temperatura apei. Ca toate tehnologiile noastre, GROHE SilkMove este încă un exemplu al proiectării și tehnologiei muncind în armonie pentru a-ți oferi o experiență a apei amplificată.

GROHE SilkMove

Discurile ceramice speciale și tehnologia Teflon din cartușele GROHE SilkMove garantează o viață întreagă de precizie fără efort.

GROHE SilkMove

Unghiul de operare GROHE SilkMove.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove garantează operare lină ca în prima zi - chair și după 20 de ani.

Gamă recomandată de produse