Găsește un Partener Grohe
Showrooms
  • Showroom
  • Partener Service

Catalogul Meu

Nu ai alocat niciun produs.

Odată ce ai adăugat produse în catalog, vei putea descărca lista ta chiar aici.

0 Produs(e)
Descarcă PDF
Șterge tot

Acest produs este deja adăugat în catalogul tău.

GROHE Online Warranty

GROHE StarLight

Suprafațe făcute să reziste care variază de la matul elegant la strălucitor precum un diamant.

Bateriile GROHE sunt garantate să arate la fel de frumos după decenii de utilizare ca în prima zi în care te-ai îndrăgostit de ele. Rețeta specială a succesului are la bază suprafețele nosatre durabile de calitate cu tehnologia GROHE StarLight.

GROHE StarLight

Îmbunătățirile constante din ultimii 75 de ani au făcut ca procesul nostru unic de placare să fie perfecționat pentru a produce o suprafață puternică și imaculată care este recunoscută ca având unul din cele mai bune finisaje din lume. Toate acestea mulțumită controlurilor riguroase de calitate și investițiile constante, aducându-ți ție bucurie pentru toată viața.

Ca și finisajul clasic cromat, GROHE folosește mașinării de ultimă oră pentru a garanta finisaje de o calitate excepțională. Procesul de PVD (Depunere fizică de vapori) garantează că suprafața este de trei ori mai durabilă, cu finisaj auriu strălucitor sau oțel inoxidabil. Pe lângă faptul că este mai durabilă, suprafața este și de zece ori mai rezistentă la zgârieturi, pentru a te putea bucura de ea pentru toată viața.

Tot spectrul de finisaje GROHE, de la mat la stălucitor și în toată gama de culori, GROHE StarLight îți oferă un finisaj făcut să reziste. Suprafața perfectă, durabilă este proiectată pentru a fi foarte rezistentă la murdărie și zgârieturi, făcând întreținerea foarte ușoară și garantând un aspect ca și nou pentru mulți ani.

GROHE StarLight surface

Structura suprafețelor GROHE StarLight

GROHE-surface-hardness

Durabilitatea suprafețelor și rezistența la zgârieturi

Suprafețe de 3 ori mai durabile și de 10 ori mai rezistente la zgârieturi

Gamă de produse recomandate