Găsește un Partener Grohe
Showrooms
  • Showroom
  • Partener Service

Catalogul Meu

Nu ai alocat niciun produs.

Odată ce ai adăugat produse în catalog, vei putea descărca lista ta chiar aici.

0 Produs(e)
Descarcă PDF
Șterge tot

Acest produs este deja adăugat în catalogul tău.

GROHE Digital

GROHE Digital

GROHE K7 F-digital introduce un nou nivel de confort și conveniență pentru chiuveta din bucătărie.

Operată intuitiv, o singură atingere este îndeajuns pentru a porni și opri debitul de apă al bateriei de bucătărie. Iar mulțumită tehnologiei digitale wireless, dispozitivul de control digital poate fi fixat în orice poziție avantajoasă și ergonomică. În fața sau în lateratul chiuvetei, pe panoul de perete, sau lânga baza bateriei - tu alegi.

GROHE Digital

Noi credem că terhnologia ar trebui să facă lucrurile mai ușoare și să reducă complexitatea vieții de zi cu zi.

Tehnologia GROHE Digital aduce simplitatea în bucătărie. Elementele de control intuitive permit utilizatorului să programeze în avans combinația de temperatură a apei, debitul și durata. Crează-ți o experiență a apei personalizată și pornește cu vârful degetului.

Simplu, convenient și discret, GROHE Digital include tehnologie wireless de ultimă oră pentru a aduce experiența digitală a dușului unei audiențe vaste.

Discul digital pornește și oprește apa și ajustează temperatura, iar ecranul din jurul lui îți permite să controlezi cu precizie presiunea apei. Cercul cu LED arată temperatura apei, oferindu-ți feedback vizual instant. Pentru a comuta între dușul fix, para de duș sau dușurile pentru corp, doar apeși pe butonul corespunzător din dispozitivul de control digital. Nu poate fi mai simplu de atât.

Pentru confort și conveniență, dispozitivul de comandă îți permite să pornești dușul încă din zona de duș, pentru ca apa să atingă temperatura dorintă de tine încă dinainte să intri în duș. Poți chiar să programezi dispozitivul să pornească apa prin dușul fix, para de duș sau dușurile pentru corp.

Press the on/off button to start the water flow.

Turn the ring which surrounds the controller to adjust the water flow.

Use the minus (-) button to decrease the temperature.

Use the plus (+) button to increase the temperature.