Găsește un Partener Grohe
Showrooms
  • Showroom
  • Partener Service

Catalogul Meu

Nu ai alocat niciun produs.

Odată ce ai adăugat produse în catalog, vei putea descărca lista ta chiar aici.

0 Produs(e)
Descarcă PDF
Șterge tot

Acest produs este deja adăugat în catalogul tău.

Instalarea unei baterii cu monocomandă

Urmează pas cu pas ghidul de instalare de mai jos sau pornește videoclipul pentru a urmări instalarea.

Prepararea

Dacă se lucrează la domiciliu, rețeaua de apă trebuie curățată de toate impuritățile pentru a evita deteriorarea bateriei.

Înainte de a dezmembra veche unitate, asigură-te ca ai identificat alimentările cu apă caldă și apă rece, după care poți opri alimentarea cu apă.

Instalarea unei baterii cu monocomandă

1 - Ridică bateria și garnitura, poziționează garnitura pe lavoar și introdu racordurile în orificiul pentru baterie al lavoarului.

2 - Poziționeză bateria astfel încât garnitura să fie în contact cu lavoarul. Păstreaza poziția aceasta a bateriei. Sfat: Folosește racordurile pentru a ține bateria în aceeași poziție până este atașată.

3 - Ia șaiba de etanșare și piulița acesteia, acum glisează piulița de blocare pe tija filetată, poziționând garnitura înspre unitate, apoi strânge piulița.

Instalarea ventilului în gura de scurgere

1 - Ia ventilul, pentru impermeabilitate la apă, aplică o material de etanșare sau silicon în jurul ventilul, apoi poziționează-l în gura de scurgere a lavoarului.

2 - Înșurubează

3 - Montează setul de evacuare cu tijă în spatele bateriei.

4 - Montează setul de evacuare

5 - Folosește pentru a te asigura că setul de evacuare se închide complet. Dacă nu, scoate-l și deșurubează piulița de blocare, folosește o cheie reglabilă pentru a

6 - Folosește un fierăstrău de metal pentru a tăia

7 - Verifică amplasarea garniturilor în furtun. Dacă acestea lipsesc, adaugă o garnitură din fibră sau cauciuc. Înșurubează racordul stâng la alimentarea cu apa caldă, iar racordul drept la alimentarea cu apă rece. Strânge cu o cheie deschisă de 19 mm. Asigură-te că nu există noduri sau îndoituri în racorduri.
Deschide cele două alimentări cu apă. Asigură-te că totul este izolat.

Felicitări, ai terminat instalarea noului produs GROHE. Verifică celelalte ghiduri de instalare și descoperă toate produsele noastre pe grohe.com/ro