Aplicația GROHE ONDUS -
Profilul tău digital
personal al apei

O aplicație - Un profil digital al apei : aplicația GROHE Ondus este instrumentul prin care tu poți accesa produsele tale GROHE conectate. Aplicația asigură o metodă nouă, convenabilă și inovatoare prin care poți gestiona GROHE Blue pentru apă filtrată.

Casa ta și privirea de ansamblu a dispozitivelor tale GROHE

Creează profilul tău personal: Gestionează dispozitivele tale GROHE conectate într-o singură aplicație, ușor de folosit. Gestionează mai multe case și camere.

Te rugăm să reți: Pentru a gestiona produsele tale GROHE Sense & Sense Guard, poți descărca noua aplicație GROHE Sense.

Află mai multe despre aplicația GROHE Sense

Instalarea dispozitivelor

Instalarea este ușoară. Aplicația te ghidează pas cu pas prin tot procesul de instalare.

Verifică statusul în orice moment și primește notificări

Folosește aplicația pentru a urmări statusul apei filtrate și a buteliilor de CO2, află inclusiv când trebuie să le schimbi. Vei primi informații despre când trebuie să schimbi filtrul de apă sau când buteliile de CO2 trebuie schimbate și poți plasa noua comandă direct din aplicație. Aplicația îți spune și când trebuie să pornesți sistemul daca nu a mai fost folosit o perioadă de timp și îți reamintește de curățarea anuală a sistemului.

Control la distanță

Umple un pahar sau o carafă din aplicație, cu un volum de apă stabilit. Poți alege chiar și tipul de apă, minerală sau plată.

Consum de apă

Poți folosi aplicația pentru a urmări chiar și consumul tău personal de apă pentru a te asigura că corpul tău este tot timpul hidratat pe parcursul zilei.

Ajutor & Suport

Suport tehnic direct din aplicație.

Descarcă aplicația pentru smartphone-ul tău

Pentru Android 6.0+ și Apple iOS 10+

Află mai multe

Sursa ta privată de apă - plată, semi-carbogazoasă sau minerală.

Descoperă GROHE Blue