Colecții
de duș
GROHE

PRODUSE PENTRU DUȘURI PERSONALIZATE

Crează-ți propria experiență de spa personalizată cu GROHE F-digital Deluxe și AquaSymphony. Acest duș cosmopolit, multi-senzorial, îți va stimula toate simțurile și va transforma baia într-un spațiu indulgent pentru bunăstarea ta fizică, emoțională și spirituală.

PRODUSE PENTRU DUȘ ÎNCASTRATE

Când îți permiți luxul de a planifica dușul de la zero, termostatele Grohtherm încastrate în combinație cu pălăriile de duș GROHE oferă opțiuni potrivite pentru nevoile si gusturile tale.

Termostate

PRODUCTS FOR EXPOSED SHOWERS

Exposed showers from GROHE let you turn your plans into reality. From planning a shower upgrade to enjoying a new shower made simple.

PARE MOBILE & SETURI DE DUȘ

Colecția noastră de pere mobile combină designul premiat cu cea mai recentă tehnologie și materiale de primă clasă. Dușurile GROHE EcoJoy ilustrează angajamentul nostru față de mediu și încurajează economisirea zilnică a apei.

Calculează-ți economiile acum!

Economisiți apă și energie cu produsele cu termostat GROHE

Calculatorul nostru de apă și energie te ajută să vedezi imediat cât poți economisi cu un termostat GROHE echipat cu GROHE EcoButton și GROHE Turbostat. După câteva click-uri, vei putea vedea costul anual și economiile de energie.

Start Water & Energy savings calculation

DUŞURI GROHE, PULVERIZĂRI

BUCURĂ-TE DE VARIITATE –ÎNTINERIRE SAU RELAXARE?

Designul nostru unic distribuie aceeași cantitate de apă la fiecare duză, rezultând o pulverizare uniformă. Deci, indiferent de modelul care se potrivește dispoziției tale – Normal, Spray fin, Pure, Jet, Rain sau Massage – este garantată o experiență plină de relaxare. Noile spray-uri, spray-ul GROHE PureRain, spray-ul GROHE Bokoma și spray-ul ActiveRain, sunt doar cele mai recente exemple de inovație a tehnologiei GROHE DreamSpray.

RAIN SPRAY

RAIN SPRAY

Un model delicat pentru a calma pielea. Imitând ploaia caldă de vară, spray-ul oferă o acoperire completă și uniformă.

PURERAIN SPRAY

PURERAIN SPRAY

Noul și îmbunătățit spray Rain cu picături mai mari și mai moi pentru o experiență de duș mai luxoasă.

ACTIVERAIN SPRAY

ACTIVERAIN SPRAY

Spray inovator pentru a slăbi mușchii încordați sau pentru a clăti șamponul din păr.

SMARTRAIN SPRAY

SMARTRAIN SPRAY

Toate caracteristicile și beneficiile spray-ului nostru Rain autentic, dar cu un debit redus. Un model inteligent care folosește mai puțină apă pentru a oferi o plăcere deplină a dușului.

JET SPRAY

JET SPRAY

O pulverizare circulară focalizat, care oferă o explozie de apă răcoritoare. Ideal pentru stimularea pielii sau pur și simplu curățarea căzii sau a dușului.

PURE SPRAY

PURE SPRAY

Numele spune totul. Un jet fin de apă livrat din centrul pălăriei de duș – care amintește de un izvor proaspăt, de munte.

WATERFALL SPRAY

WATERFALL SPRAY

O ieșire foarte lată creează plăcerea senzuală a unei cascade în propria ta baie.

DRIZZLE SPRAY

DRIZZLE SPRAY

Ceața de apă rece revitalizantă acționează ca o briză proaspătă a mării.

MASSAGE SPRAY

MASSAGE SPRAY

Un model de pulverizare pulsatorie pentru un masaj stimulant. Oferă un masaj unic și revigorant pe toata zona corpului.

TRIOMASSAGE SPRAY

TRIOMASSAGE SPRAY

Combinația dintre renumitul spray Bokoma și două spray-uri de masaj oferă un masaj al capului și umerilor într-un singur spray combinat.

BOKOMA SPRAY

BOKOMA SPRAY

Opt duze de pulverizare dinamice creează un efect de „respirație”, recreând senzația de eliberare a tensiunii a unui masaj cu vârful degetelor

CHAMPAGNE SPRAY

CHAMPAGNE SPRAY

Îmbogățit cu aer pentru picături de apă mai mari și mai moi. Mai mult aer înseamnă că este necesară mai puțină apă atunci când utilizați acest model de pulverizare împlinit și blând.