Concealed Showers

SISTEME DE DUȘ ÎNCASTRATE

AVANTAJELE ASCUNSE ALE TEHNOLOGIEI ÎNCASTRATE

Îmbunătățește spațiul din dușul tău cu GROHE SmartControl Încastrat, sistemul intuitiv și elegant care îți permite să controlezi dușul tău cu o simplă acțiune de apăsare și întoarere. Cu designul său plat, îmbunătățit, SmartControl oferă control precis, fiind în același timp ușor de curățat și se poate combina cu o gamă largă de dușuri fixe și pere de duș pentru a-ți oferi toată flexibilitatea în proiectare de care ai nevoie.
Sistemul nostru GROHE Rapido SmartBox este răspunsul la toate întrebările tale. Până acum niciun set de instalare încastrată de la GROHE nu a oferit atât de multe opțiuni diferite și atât de multă libertate și flexibilitate în instalare. Datorită sistemul GROHE Rapido SmartBox poți instala setul acum și să decizi elementele de control mai târziu.

MINIMALISM PUR: GROHTHERM SMARTCONTROL ȘI RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE

Atunci când te bucuri de luxul de a-ți proiecta dușul tău asa cum vrei tu, Grohtherm SmartControl în combinație cu Rainshower SmartActive 310 este o soluție minunată. Cu sistemul său de instalare încastrată și designul său subțire, Grohtherm SmartControl îți oferă mai mult spațiu în duș și un aspect mai puțin aglomerat, mai curat. De asemenea, îți oferă benificii practice: este mai ușor și mai rapid de curățat. Cu Rainshower SmartActive 310 dușul devine o plăcere, mulțumită dimensiunilor generoase are dușului fix, dar și a celor două tipuri de pulverizări, care îți permit să alegi între pulverizarea GROHE PureRain, ușoară și liniștitoare, și noua pulverizare GROHE ActiveRain, mai înviorătoare - sau o combinație între amandouă.

FINISAJUL PERFECT PENTRU ORICE FORMĂ - ROTUNDĂ SAU PĂTRATĂ

CURĂȚĂ ȘAMPONUL ȘI FACE STRESUL SĂ DISPARĂ

Alege între ploaia ușoară de vară sau o ploaie torențială - printr-o simplă atingere a unui buton. Pulverizarea centrală GROHE ActiveRain îți oferă o pulverizare puternică care curăță orice urmă de șampon, rapid și eficient, și îți stimulează scalpul. Sau poți schimba la pulverizarea GROHE PureRain pentru relaxare sub o ploaie ușoară de vară, chiar în dușul tău.

Designul Grohtherm SmartControl este mai mult decât funcționalitate. Este subțire și aspectul său elegant îl face potrivit pentru orice baie. Plăcuțele de 10 mm fac Grohtherm SmartControl să fie elegant și să ocupe mai puțin spațiu în baia ta.

Rotund, pătrat sau cubic?

Rotund, pătrat sau cubic?

Rotund, pătrat sau cubic?

TE VEI ÎNDRĂGOSTI IMEDIAT DE BATERIILE NOASTRE CU TERMOSTAT ȘI DUBLĂ COMANDĂ

Proiectate și create pentru mai mult confort și spațiu, sistemele noastre cu termostat și dublă comandă arată înșelător de simple. Plăcile înguste au o lățime de doar 10 mm, iar designul subțire al elementelor de control asigură un profil exterior de doar 43 mm. Toate sistemele noastre cu termostat și dublă comandă îți oferă combinația ideală între aspectul elegant și spațiul economisit.

SCHIMBAREA PULVERIZĂRILOR? POȚI FACE ASTA CHIAR ȘI CU OCHII ÎNCHIȘI

Noile noastre sisteme cu termostat sunt proiectate pentru a fi cât mai ușor de folosit și de intuitive.

Pornește para de duș prin rotirea butonului superior ușor la stânga. Pentru a mări debitul de apă și a obține o pulverizare mai intensă, trebuie doar să rotești mai mult la stânga butonul. Iar pentru a comuta la dușul fix, rotește butonul în dreapta. Continuă să rotești pentru a mări debitul. Este disponibil în varianta cu o funcție pentru a controla un singur duș sau cu două funcții pentru a controla un duș și o pipă de umplere a căzii.

Rainshower SmartControl 360

Control în trei etape

Control în trei etape

Control în trei etape

UȘURINȚĂ ÎN UTILIZARE CU BATERIILE NOASTRE CU MONOCOMANDĂ

Bateriile noastre cu monocomandă îți oferă un control intuitiv și confortabil. Bateriile GROHE cu monocomandă sunt proiectate pentru a fi funcționale dar să aibă și un aspect elegant: plăcile au doar 10 mm. Iar divertorul automat cu două căi are un profil exterior de doar 43 mm, indiferent de adâncimea de instalare.

BATERIA NOASTRĂ CU DIVERTOR CU TREI CĂI - AȘA CUM VREI TU

Elegant și simplu, așa este designul bateriilor noastre cu monocomandă. Dar divertorul cu trei căi iese în evidență prin eleganța funcțiilor sale*. Mânerul superior are trei poziții. Prin rotirea acestuia poți să alegi, de exemplu, între pulverizarea puternică Jet, o baie relaxantă de tip ploaie sau para de duș. Sau între para fixă, para de duș și o pipă de umplere a căzii. Mânerul inferior îți permite să controlezi cu ușurință temperatura apei - rotește spre stânga pentru apă mai caldă, spre dreapta pentru apă mai rece - iar dacă ridici mânerul poți controla debitul de apă.

Rainshower SmartControl 360